Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam wybrać

ineternet czy cyfra +

Polecane posty

Gość co mam wybrać

Mam do wyboru albo zostawić ineternet który obecni eposiadam albo zamienic go na cyfrę+. W sumie internetu za dużo nie używam, jak juz coś to nasza klasa, kafeteria chyba że potrezbuję coś sprawdzić. Mój mąż upiera sie na pełny pakiet cyfry, bo on w ogóle nie korzysta z netu.niedługo urodze dziecko, więc i czasu na siedzenie przed kompem będzie mniej a mąż uważa że mały będzie miał przynajmniej kanał z bajkami. Nie moge sobie pozwolić finansowo na obie te rzeczy.

Gość co mam wybrać
dodam że mam tydzień na decyzję, bo kończy mi sie umowa na neta.

Gość co mam wybrać
ja wiem ale decyzje musze podjąć, bo mój mąż nalega. więc prosze o konkretne odpowiedzi i uzasadnienia.

On ma po czesci racje czemu ty nie wybierzesz tego przecież to ty bedziesz uzyważ tych medi a nie my zreszta na 1000% obstawiam ze meza posluchasz

Gość po pierwsze....
na internet masz wpływ, możesz wybierac sama co chcesz, w telewizji masz kanał i musisz oglądać co leci, w przysżłości w necie możesz szukac porad na temat wychowania dzieci, kreowac wyobraznie poprzez drukowanie malowanek, lub origami, puszczac bajki, uczyć się i wychowywać, wybrałabym net mimo wszystko, a tak wogóle to połączyłabym obie rzeczy, kupić net za najniższy abonament i tv tez niepełny pakiet i juz sprawa rozwiązana

Gość .....INTERNEEEEEEET......
nie zostawiaj nas 😭😭😭