Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj facet ma mnie w dupie

mam takiego faceta wlasnie

Polecane posty

nie wiem co zrobic, mam faceta, ktory pierwszy raz jest w sumie w powazniejszym zwiazku, zyjemy na odleglosc. wczesniej dzwonil bardzo czesto, ale ostatnio sie to zmienilo, dzwoni rzadziej, nawet mielismy klotnie o to, bo uwazal ze ten zwiazek go troche przytloczyl, w sensie-jego zdaniem wymagalam 100 procent jego uwagi, podczas gdy on ma tez swoje zycie itepe. mje pytanie jest takie-czy jesli chlopak dzwoni i pisze rzadziej, DUZO rzadziej niz zwykle, to zawsze oznaka ze ma WYLOZONE? po prostu nie chce tracic energii na zwiazek, ktory byc mioze nie ma sensu. wiem ze nei siedzicie w jego glowie, ale moze ktos sie wypowie, co o tym mysli??? i co ja powinnam zrobic? zostawic go bo zostawi mnie i tak czy dac na luz i to moze cos pomoc?

Gość nina2112
A ile ten facet ma lat?

grubo po 20

:(

Gość nina2112
Co to znaczy grubo po 20? Mój ma 27 lat, to to jest grubo po 20 czy grubo przed 30?

Jezu czy to wazne? ma 26 lat... :O

Gość nina2112
Oj to radź sobie ze swoim problemem sama, jeżeli łaskę robisz że odpowiesz na jakiekolwiek pytanie!

ale jakie to ma znaczenie ze ma 26 czy 27 lat:O?? kurcze, wlasnie teraz ma wolne.. a nawet jak byl w pracy to potrafil co 2-3 h zadzwonic... napisac smsa czy cos.. sama nei wiem

Gość Cynthia21
Możliwe, że sobie kogoś znalazł. A nina ma rację. Wiek ma tu duże znaczenie. Nie wyobrażam sobie np. 20latka w poważnym związku na odległość.

moze jest zmeczony zwiazkiem na odleglosc? zazwyczaj takie zwiazki nie mogą przetrwać..

Gość Cynthia21
Właśnie o to chodzi, że jeżeli facet jest dojrzały, to istnieje większe prawdopodobieństwo, że taki związek się utrzyma. A autorka od razu bulwers. W sumie po czymś takim nikt nie powinien jej doradzać...

raczej nikogo nie znalazl... znam jego zwyczaje, na tyle sie orientuje co robi i z kim.. na biezaco mi jednak opowiada, co robil i z kim, jakos mu ufam. nie wiem, moze jest zmeczony tym, jak wczesniej ciagle m isie meldowal (jak poszedl do kolegi to i tak co pare h pisal gdzie jest, dzwonil nieraz). teraz tez niby wiem gdzie jest ale nic nie napisze, milczy. a jesli jest zmeczony, czemu nie powie mi wprost i kaze mi sie zastanawiac??? wiem, ze mial obawy, czy to przetrwa, ale stwierdzil, ze nie moze jakos beze mnie byc... i to samo nawet mial powiedziec kumplowi, ktory sie spytal, czy jestesmy dalej razem (prawie sie rozstalismy juz raz), to powiedzial, ze nie mozemy bez siebie wytrzymac... :O

Gość Cynthia21
A nie możesz z nim poważnie porozmawiać i powiedzieć mu o wszystkich swoich wątpliwościach?

wybaczcie.. po prostu to dopytywanie sie o wiek skojarzylo mi sie z tym owczesnym dopytywaniem sie o BMI czy o cos tam.. dziewczyna kilka razy sie pytala o ten wiek, to juz mi sie jakos dziwnie skojarzylo.. nie bylam zbulwersowana, tylko bardziej poirytowana, ale ok, moglam od razu zaznaczyc, ze oboje nie mamy po 17 lat... tzn ja jestem od niego mlodsza, ale juz pelnoletnia:P

no wlasne, jak pisalam, juz raz o malo sie nie rozstalismy, bo on czul sie jakby kontrolowany, problem polega na tym, ze moze i owszem, ja czasem przeginalam z wydzwanianiem, ale i on tez b. czesto dzwonil, naprawde bardzo. wiec myslalam ze jakby mam "prawo" dzwonic do niego zawsze wtedy, kiedy mam na to ochote. niby go to przytloczylo ok poluzowalam troche, ustalilismy ze bedziemy rzadzeij troche sie kontaktowac w ciagu dnia, ale na litosc boska. nie co 8 h czy 10 h?? mam wrazenie ze az za bardzo sobie wzial do serca moje slowa, zebysmy sie troche rzadziej kontaktowali. mialam na mysli troche a nie znacznie:(

:]

Gość ghtjuyi
jego zdaniem wymagalam 100 procent jego uwagi, podczas gdy on ma tez swoje zycie itepe. no i widzisz, on ci przeciez mowil w czym problem, przytlaczasz go, narzucasz sie, wez zwolnij, daj mu miec swoje zycie kontaktowanie sie co 8 godzin to nie jest wcale rzadko, na dluzsza mete mnie na przyklad to by zmeczylo,

ale my sie widzimy pare razy w miesiacu, moja chec kontaktowania sie z nim czesto wynika z tego ze tesknie.. poza tym jak mowie wczesniej kontaktowalismy sie bardzo czesto, do tego mnie przyzwyczail, wiec nic dziwnego chyba, ze sie czuje nieswojo, kiedy sie nagle to zmienia:(?

upupupup

Gość kiedys w takim zwiazku
bylam w zwiazku na odleglosc,na poczatku pisalismy codziennie i rozmawialismy przez skype, pozniej juz pisalismy tylko w weekendy plus skype codziennie, ostatnie miesiace rozmawialismy tylko przez skype, teraz mieszkamy juz razem, on ma swoje zycie tam a ty tu,wiem ze to jest trudny zwiazek,to ze nie chce pisac tak czesto wcale nie swiadczy o tym ze on ciebie nie chce,wiecej zaufania

mam nadzieje.. dzis napisal mi pare smsow jakis buziak itepe. moze tak nie ma znowu wyje.. ane... staram sie go juz tak nie osaczac, mam nadzieje ze mi to wychodzi...

Gość nie poniżaj się wariatko
wyluzuj. ma swoje życie... nie osaczaj go

po prostu wczesniej ten kontakt byl o wiele czestszy nie jestem wariatka:O

Gość anitaaa
A podlaczajac sie pod pytanie autorki.. jestem rowniez w ziiazku na odleglosc tyle ze on napisze mi jedengo smsa w najlepszym razie raz na tydz. ... to nie ma sensu powiedzcie? ale jak sie widzimy to wileka milosc niby a jak go nie ma to nic sie nie odzywa...

no i kurde ne wiem co mam robic gadalismy wczoraj i dzisiaj.. ogolnie on pieprzy jakies rzeczy o dystansie, ze ja mam swoje zycie tu on tam... ze bedzie dzwonil wtedy KIEDY bedzie mial ochote i czas.. i co gadalismy rano i cisza, nawet smsa nie wysle:( jemu chyba juz nie zalezy co... wczesniej dzwonilby juz dawno, ale to wczesniej.. mowilam mu o tym to on powiedzial, ze to jest wczesniej a teraz jest teraz.. :(

Gość mała mika
Po prostu związki na odległość są do dupy i nic tego nie zmieni. Wiem co piszę, bo byłam kiedyś w takim związku.

no nei wiem, znam inne zwiazki na odleglosc i ludzie daja rade.. :( ehhh.. i co teraz bym chciala sobie z nim pogadac i nie wiem czy moge zadzwonic czy nie:O wczesniej nawet sie nie zastanawialam, tylko jak sie stesknilam, to bralam za telefon i dzwonilam. cieszylam sie wlasnie z tego, ze moge sobie z nim pogadac, kiedy zatesknie.. a teraz nie wiem czy sie nei wkurzy jak zadzwonie:(

i co ja mam zrobic:(