Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkdhjfskhfksjhjk

PISZCE BO DOSTANE ZAWAŁU OD TEGO MYŚlenia

Polecane posty

Gość fkdhjfskhfksjhjk

KONIEC ŚWIATA mam 19 lat a nie wiem jak wyrwac kolesia!!!!!!!! muszę go jakoś poderwać bo inaczej umrę przez ciagłe myślenie o nim !! tylko JAK? jesteśmy z jednej szkoły jeddnak wogole go nie znam ! nawet nie wiem do jakiej klasy chodzi/ i jak go tu poderwać no jak???

Gość dzidzetta xyz
dowiedz sie gdzie lubi chodzic, idz do tej knajpy i go zaczep. mnie sie tak udalo meza poderwac:))

Gość kjsfsjhfsdhjNN
NO A W SZKOLE MOGĘ go jakos poderwać???? bozeee najgorsze jest to ze moja samoocena jest straszna dlatego też sie bardzo denerwuje ale kurdee no rfaz kozie śmierc ,,, chyba

Gość dzidzetta xyz
zaczep go na jakis temat np zobaczylam, ze robisz...lubisz...to i tamto i tez mi sie to podoba.

Gość ytka
Na naszje kl go jakos zaczep ,jak w cztery oczy nie masz smialosci;). W koncu w szkole ktos z twoich znajomych moze jakos zdobyc jego nazwisko.

Gość nxbndbd
kurdee jeszcze mam kumpele co z nim chodzila do liceum moze ja zapytam ale mi jest siaraaxD

Gość aniolek_charliego
Wiesz co Ci powiem... Rozumiem Cię doskonale. Też mam 19 lat i przeżywałam niedawno takie katusze, z tym że koleś po prostu sam się mną zainteresował, jak dałam mu do zrozumienia, że nie będę za nim latać:) w niedzielę minie 6 tygodni jak jesteśmy razem