Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ŚLICZNY TOPIK

Polecane posty

Gość slicznaaa nooo
:)

Gość Do przerwy
jeżeli ty nazywasz ją za piękną to już sobie wyobrażam jaka ty "ładna" musisz być. Ta modelka ma operowany nos ( brzydki jak na po-operacji), dziwny falujący kształt ust ( zresztą też powiększanych, to widać gołym okiem), nieładny kanciaty kształt twarzy. Już nie mówiąc że dziewczyna ma rysy twarzy prymitywnej dziewuszki z małego miasteczka.

Gość wez sie kobieto do roboty
albo choc za normalne zycie

Gość
Do przerwy -->pokaż kogos od siebie :]

Gość co za przygłupiasty topik
dziewczyno weź się lepiej do jakiejś roboty a nie zakładasz głupokowate topiki. Ciekawi mnie ile ty masz lat? Daje ci 10-12. Jak można całymi dniami przesiadywać na forum.Wszedzie się pchasz, poza tym ani mądre, ani błyskotliwe te wypowiedz. Kolejna głupia, tępa dziewuszka bez przyszłości.Pewnie kiedy nie ma cie na kafeterii to jesteś ekspedientką w mięsnym albo mierną fryzjerką.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
vvvvv ona jest ladna

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co ty przerwa lesba jestes????? ze lubisz na laski patrzec???

Gość
co za przygłupiasty topik -->nie wiem czy sie ustosunkowac do dziesieciolatki czy do fryzjerki :(

Gość cóż za samokrytyka

Gość gnhfghf
Tak są piękne, tylko , że przerobione! daj zdjęcia zwykłych dziewczyn.. nie przerobione;)

jak mam dobry humor to czasem się maluję lub ubieram tak jak ona, w którymś filmie.. tylko brwi miała trochę za grube, nie? :]

Gość Hinatko jak tam twój fan
WW ma sie dobrze:D

desznik na pomarańczowo--> ciesze się, że przyczyniłam się do twojej radości:classic_cool: ja też dobrze :O🖐️

Gość Pikene rudosci
Gość
ale tylko na tym zdjeciu :] Hiantka a uwieczniasz to gdzies ? :classic_cool: :> ja mam podobne schizy :classic_cool: jak jestem sama na chacie , przebieram sie za "ekzkluzywne panie do towarzystaw" :O i nagrywam teledyski do piosenek kobiet w niskiej tonacji świetni sie bawie do momentu gdy potem to ogladam :O:O :classic_cool:.

zdarzy się :classic_cool: czasem mnie jeszcze kumpela uwiecznia :O pijaną :O jak robię głupoty, potem jak to oglądam też mi nie jest śmiesznie, a ona ma na mnie haki i muszę być jej posłuszna :O:classic_cool: ale ogólnie ostatnio wolę się robić na gothic lolitę, taką mhroczną albo na jakąś laskę z mangi, nawet sobie mundurek szkolny mangowy uszyłam :classic_cool: