Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ufna i naiwna

Czy wierzycie w przyjazn

Polecane posty

Gość Ufna i naiwna

bo ja zwykle trafiam na pseudo przyjaciol, ktorzy mnie wykorzystuja. Nie robie z siebie ofiary, no ale niestety tak jest. Ktos kiedy powiedzial, ze przyjaciol ma sie tylko w dziecinstwie i chyba rzeczywiscie zaczynam sie z tym zgadzac.

Gość ja wierze
mam przyjaciela , znam sie z nim od 1 kl podst. zawsze razem wszystko robimy i nie wykorzystujemy

przyjaciela prawdziwego mam tylko w moim facecie jemu moge sie zwierzyc ze wszystkich spraw on doradzi i pomoze

Gość malinka7110
Prawda jest taka, że jak sobie człowiek ułoży i sie z kims zwiąże, to przyjaznie sie rozsypują. Zwłaszcza jesli nasi przyjaciele sa singlami. Nie ma juz takich relacji jak wczesniej;/

Gość ppl
wierzę w bliską znajomość, w przyjaźń nie.

Gość poziomeczkappp
zgadzam sie z malinka. odkad moja przyjaciolka znalazla chlopaka to juz nie mamy o czym rozmawiac... zawsze jest tylko temat "ona i jej facet"

Gość dziubekkkkkkk
to może nawet srać i sikać przy swoim facecie, ach co innego byłoby miarą prawdziwej przyjaźni! A ja mam przyjaciela, ale boję się, że jak sobie znajdzie laskę to przyjazn sie skonczy

Gość boysmakegirlscry
Wierzę w przyjażń, nie wierzę w miłość. W przyjaźni jest możliwość dzielenia się wszytkim po równo, w miłości (mówię o małżeństwie) jest oklepany ogólny schemat co powinna robic kobieta, a co mężczyzna, który moim zdaniem nie jest sprawiedliwy, biorąc pod uwagę to, że ojcowie rzadko zamują się sprawami domowymi, wychowaniem dzieci itd.