Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednapasqda

randka z Irlandczykiem

Polecane posty

Gość takajednapasqda

Czesc :) Jeden taki przyjemny i sympatyczny Irlandczyk zaprosil mnie na randke. Macie jakies rady? Na randce ostatni raz bylam z 3 lata temu i nie jestem doswiadczona w tych sprawach. Macie moze jakies doswiadczenia z Irlandczykami? Ciekawostki? itp ? Boooooje sie ... ale naprawde mi sie podoba. I ciagle sie wacham czy isc czy nie

Gość klopp
Badz przede wszystkim pewna siebie, bo oni tacy sa, mimo iz podstaw ku temu nie maja...

Gość z moich doswiadczen
wiem, ze oni lubia wesole i towarzyskie dziewczyny (trzeba przyznac, ze irlandki wlasnie takie sa, mimo tego ze tluste, brzydkie i oblesne to maja pewnosc siebie i sa bardzo kokietuja...czasmi sie zastanawiam czy one sie przegladaja w lustrze przed wyjsciem z domu, ale coz to juz inna hoistoria) takze jak najbardziej przyjdz na randke w dobrym nastroju, duzo zartuj i zabawiaj go (jesli ci zalezy), jezeli jemu zalezy bardziej to nie bedziesz sie musiala o to martwic;) ubierz sie wyzywajaco, nie przejmuj sie jezeli masz jakies niedoskonalosci w figurze, najgrubsza polka w irlandii to tak jak najszczuplejsza irlandka:P tak czy siak bedzie dobrze, o ile nie zabierze cie na mecz rugby...:P

Gość takajednapasqda
:) dzieki :) hehehhe a ja lubie rugby :) moglby mnie zabrac :) bym sie nie stresowala tak bardzo :P Niedoskonalosci sa ... ale a jakies zalety sie znajda warte podkreslenia :) W ogole smiesznie ... podoba mi sie od jakis 3 miesiecy i dopiero teraz zebral sie na odwage :) czyli tak : jutro zakupy i kupno czegos wyzywajacego :D sexowna bielizna (to dla mnie :P) zebym czula sie pewniej ... ( tez tak macie ze jak macie na sobie fajny komplecik bielizny to czujecie sie pewniej ? ) i duzo usmiechu :D

Gość takajednapasqda
smutnamadzia ... dlaczego?

Już wątek się skończył ? Interesuje mnie zakończenie :) sama jestem z Irlandczykiem

Gość takajednapasqda
ta randka to niewypał,koleś chcial z wygrać zakład że przeleci polke i chcial sie przed kolegami popisac sam sie potem przyznał.polki są w irlandii traktowane jak tu rosjanki. tania siła robocza, powinnam sie cieszyc ze na mnie spojrzał PALANT JEDEN

hmm czyli ja chyba mam duże szczeście, jestem z Irlandczykiem od ponad roku, jeszcze jest to związek na odległość ale on jest tego wart,. Myślę że w każdym kraju są świetni i kompletnie beznadziejni faceci. Wszytsko zależy od szcześcia. Ty niestety trafiłaś na ten drugi gatunek. pozdrawiam

nie jestem w Irlandi a zaliczyć to co najwyżej ja moge ;) więc nie rozumiem twojej obawy :D