Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde przegralam zycie

piatek wieczor a ja znow spedzam czas na kafe

Polecane posty

Gość
kurde faktycznie dizsiaj piątek :O😭 trzeba było sobie przypominac ?:( niektórzy żyli w błogieij nieświadomosci ;]

dzis siedze i uzalam sie nad soba . ze nie mam przyjaciol, ze nie mam gdzie isc, ze zimno na polu, ze nie mam co robic ze mi sie nie chce nic..

Gość wiertara 2
tylko mi dzisiaj nie skacz bo spierdolisz grabarzom weekend! 😠

Nie przegrywasz życia ponieważ dziś na Kafe możesz spotkać tak znamienitą osobistość jak ja :)

Gość jatezczujesieprzegrana
nie wiem czemu czujesz sie przegrana?moze spotkaly nas podobne historie?nie wiem czemu jedni maja zycie uslane rozami a drudzy ciagle pod gore

Gość czerwony pomidorek
Bo tak już jest :)

kazdego dnia gdy witasz nowy dzien mozesz czuc sie wygrana :).....przegranymi bedziemy kiedys wszyscy nastapi to w dniu kiedy slonce wstanie bez nas ......🖐️

tak jak mam sie czuc wygrana kiedy klade sie sama,budze sie sama.fecet zostawil mnie i odszedl do innej.a raczej ja go zostawilam jak sie o tym dowiedzialam.skad mam brac sile jak ktos kogo tak mocno kochalam tak mnie zranil,awiem ze musze bo mam malego synka,a on ma tylko mniie,bo tatusiowie tylko umieja zrobic a pozniej sie zmywaja do innej

zasypiasz i budzisz sie sama....nie zawsze tak bedzie ;) a synus ? synus daje ci wole istniena ....o wole walki musisz zadbac sama tatus ? oblal egzamin z zycia ....to dopiero jest przegrana ! nawet jesli o tym teraz nie wie .....jego syn bedzie mu przypominal o przegranej do ostatniego dnia

Pierdolenie:O. Rączki , nóżki masz i możesz nimi ruszać? To się ciesz. I nic nie staje na przeszkodzie ,żebyś zrobiła ze swoich kończyn dolnych pożytek i wyszła "do ludzi". zamknięta w 4 ścianach nikogo nie spotkasz:o.

chetnie bym wyszla.a dziecko z kim zostawie?mieszkam sama rodziny nie mam.jedynie kogo mam to ten maly smyk.ale milosc do dziecka jest inna niz milosc do faceta.maly spi,wiec moge popisac z wami.to jedyna odskocznia