Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka1111fay

Boje się mieć chłopaka.

Polecane posty

Nie chodzi o to że się boję chłopaka jako osoby samej w sobie. Popr ostu boje się że nam nie wyjdzie że coś pujdzie nie tak i on ze mną zerwie boje się tego i całego tego zamieszania jakie to wywywłuje. Co będzie potem? To mnie przerasta. Jest taki jeden i on chce ze mną chodzić ale jest młodszy o rok a to jeszcze gorzej. Bo to na pewno nie wyjdzie a jak zranie go to wszysvy będą się dziwić bo on jest przystojny i wogle ale no ja nie wiem...

Gość Ile ty masz lat
Dziewczyno jeśli nie spróbujesz nie będziesz wiedziała. Kto nie ryzykuje ten nic nie ma. A rok różnicy to nie koniec świata

Gość i masz rację
też tak kiedyś myślałam, ale zrobiłam inaczej. i teraz cierpię strqasznie kurwa cierpie i sama jestem z tym wszystkim i wszystkiego nienawidze siebie najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!

znam to ! myslac tak bedziesz iagle tkwila w miejsu i daleko w kwestii zwiazow nie zajdziez pamieta, ze kto nie ryzykuje ten nie ma

Gość bubbabubba
zdecydowanie:) w 95 procentach żałujemy tego czego nie zrobiliśmy a nie tego co zrobiliśmy

Gość wdsdwewe1
Co Ci szkodzi, nie rozumiem takiego myślenia. Jeśli Ci się chłopak podoba, to w czym problem?

Gość ona**
Ale ja tak zawsze będziesz zakładać ze to nie wyjdzie to nigdy nie będziesz miała chłopaka.Zaryzykuj a zobaczysz czy się opłacało.