Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia_zuzia

POMÓŻCIE !!! KTO ZNA SIE NA MODZIE PISAC...

Polecane posty

witam , prosze o pomoc , ni dlug0 ide na wesele , kupilam sobie krwisto-czerwona sukienke , sa na niej drobinki brokatu . sukienka jest prosta , jedynie na biuscie ma duza ilosc materialu ktory niby ma sie marszczyc . mam pytanie jakie dodatki dobrac do takiej sukienki i co mozna zrobic z tym materialem na biuscie??myslalam by przypiac tam chociaz kwiatka , ale nie jestem pewna jak to bedzie wygladalo:/ jestem wyskoka dziewczyna o malym biuscie , chcialabym chociaz troche odwrocic od niego uwage, a ta sukienka nie ma niczego co by oddzielalo biust od tali . bardzo prosze o rade pozdrawiam

A mozesz wkleic zdjecie ten sukienki? wtedy latwiej byloby cos powiedziec:) Teraz tak ogolnie mog epowiedziec ze co takiej czeriwni moze czarny najbardziej pasuje.A co do ozdob- wklej to zdjecie, bo ciezko doradzic. Lepiej zebys nie wygladala jak choinka ale kobieta z klasa.

ja tez ;) kumpela miala podobna do takiej co opisujesz i tez ma maly biust i ladnie to wygladalo daj tu fote ;)

ok , a dodac do tej sukienki np jeszcze maly zloty kwiatek zeby to marszenie sie troche zgubilo?/jakie dodatki proponujesz ? jaki naszyjnik dlugi , krotki?prosty, z kwiatkami??

Gość wklejcie zdjęcie jestem bardzo
ciekawa tej kiecki ;)

tylko wiesz ja jestem wysoka i mam bardzo maly biust i rzyca sie to w tej sukience w oczy...:/ myslalam o jakims naszyjniku na ktorym np bedzie wisial jakis kwiatek lub cos ,zeby choc troche odrocic uwage

no wlasnie nie:/ jest dziwna gumka pod spodem . na zdj to jeszcze w miare wyglada ale to marsczenie to jakies 30 cm materialu ktory jak sie rusze zwija sie dziewnie i deformuje mi biust calkowicie

to moze push up sprawe rozwiaze:) z kwiatka przypietego do sukienki bym zrezygnowala:) ona sama w sobie jest ladna:)

to moze push up sprawe rozwiaze:) z kwiatka przypietego do sukienki bym zrezygnowala:) ona sama w sobie jest ladna:)

zuzka ja musze leciec ale jezeli chcesz wkleje Ci sukienke na voile i podam linka moze ktos jeszcze sie wypowie?:)

Gość wklejcie zdjęcie jestem bardzo
no, zuzka, dawajta tego linka :> :> :>