Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczata przyszła mama

czy któraś z Was miała problemy z trądzikiem przed zajsciem w ciaże??

Polecane posty

i czy zdarzyło sie tak ze podczas ciazy tradzik znikł? i juz nie wrócił?-czy ta zmiana hormonalna pomogła-zmieniła Wasza cerę??

Gość ja przed ciążą
trochę mialam tzn wcześniej miałam około 21-22 roku zycia potem wyleczyłam doxycykliną i jak mialam 26 lat i bylam w ciąży wszystko wróciło :( mialam okropne krosty ropne :O wyglądałam momentami strasznie, jeszcze w ciązy brałam antybiotyk który można brac w ciązy i trochę przygasło ale do dziisaj się borykam z trądzikiem a juz jestem 2,5 roku po porodzie i chcę zajść znowu w ciąże i aż sie boję co to będzie.teraz też biorę antybiotyk i leczę trądzik bo niby nie mam go zbyt wiele ale są moemnty że wraca i mnie zsypuje :(

ja miałam ogromne problemy z cerą przed ciążą. Na początku ciąży trądzik się nasilił, ale od 2ego trymestru zauważyłam poprawę i do końca ciąży miałam super cerę. Teraz minęło 2m-ce od urodzenia dziecka i nadal jest super. Nigdy nie miałam tak ładnej cery.

ja mam 25 lat i walcze z tradzikiem od ponad 5 lat..za jakis czas zamierzam zajsc w ciaze i zastanaiwam sie czy bedzie lepiej czy gorzej z cera :O

Gość mama malego Danielka
Ja mialam problemy z cera. Nie jakies ogromne, ale regularnie mialam pare pryszczykow na buzi, do tego wagry i jakies plamki. W ciazy cera O NIEBO! mi sie poprawila, wygladzila i wszystko zniknelo (zreszta nie tylko cera, ale tez wlosy i paznokcie). W tej chwili jestem prawie 2 miesiace po porodzie i cera jak dotad nadal wyjatkowo ladna i bezproblemowa...Zobaczymy czy juz tak bedzie czy jednak problemy z czasem wroca.

Gość fanka anka
dziewczyny a czy ktoras z Was miala wiekszy tradzik przed okresem? jak w ciazy to wygladalo? nie mialyscie problemow z zajsciem w ciaze? bo ja mam gereralnie tradzik tylko przed okresem i na brodzie