Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotkastasia

to znowu ja powróże

Polecane posty

Gość mirella hehehe
Chcialam sie wlasnie zarejestrowac na Waszym forum ale Wy macie duzo wymagane w rejestracji. imie, skad itd

Gość candys
moja data 24.11.1990 imie Justyna czy moj maz wyjdzie z wiezienia? jasli tak to kiedy? jak dalej otoczy sie nasz zwiazek???? prosze o odpowiedz....

Gość Pseudowrozba rzutem na tasme
ludzie nie wierzcie w te bzdury. A jak szukacie wrozki to pogadajcie ze znajomymi, moze ktos wam kogos poleci. I wtedy przynajmniej dowiecie sie czegos bardziej konkretnego. Zadna wrozka, ktora opanowala w jakims stopniu swoje rzemioslo, nie wrozylaby 20 osobom na raz, nie widzac ich i nie starajaca sie nawet nawiazac z nimi emocjonalnego kontaktu. Dla takiej wrozki (nie mam na mysli pseudowrozek) kazdy seans jest bardzo meczacy, gdyz wymaga niezwyklej koncentracji i sily. Ale jezeli dla was nie jest wazna kompetencja, tylko zaspokojenie wlasnego superego i ucieczka w iluzje to wasza sprawa.

Gość mirella hehehe
Juz sie zarejestrowalam. Szkoda ze nie trafilam tam wczesniej... Szukalam kogos z takimi kartami. Mialam kilka pytan. O moja milosc itd. Ale juz sie dowiedzialam. Siegnelam po rade wrozki z ezo tv. I bede miala dziwne zycie...

Gość mirella hehehe
Jako jablko:)

hmmm.... bo ostatni wlasnie sie zarejestrowal leila :) wiec myslalam ze to ty :) ale mnie tam znajdziesz pod Lenormand przydzielono mi status poczatkujacej wrozki bo jestem tam miesiac (moze nie caly ) fafjnie jak bys sie odezwala :) tam tez prowadzimy pogaduchy itd :) jest milo ...

Gość watka
Kasia 17.06.1987 czy powinnam pojsc na połowinki z kolegą gejem? czy to będzie miało jakieś dalsze skutki?

Gość gość
Cześć mialabym wielka prozbe jesli nie sprawilo by to problemuEdyta 23.11.1988Piotr 23.09.1988Czy Piotr wyjedzie zagranice ? I czy uda nam sie razem byc ? Czy on cos czuje do mnie ?Bardzo mi na tym zalezy dla mnei to bardzo wazne

Gość justczarna
mam naimie Justyna moja data urodzenia 26.10.1980 o godzinie 8 30. moje pytanie jak rozwinie mi sie zycie zawodowe