Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miesza mi się w głowie

Ex dziewczyna narzeczonego rzuciła na mnie zły czar??? Nie śmiejcie się

Polecane posty

Gość tego kwiatu jest pół światuu
zmień chłopaka

Gość jhfhhh
zaproś kogoś do domu i ten ktoś niech zareaguje na tą maskę:o kurcze,ta maska to niezbyt dobry pomysł...itp....że niby wie ze tozło przynosi

Mamy XXIw, ogarnij się babo. Maski to ciekawe relikty kulturowe i interesujące dzieła sztuki, a nie jakieś demoniczne, nawiedzone gadżety rodem z tandetnych amerykańskich filmów! W żyły wodne, świętego mikołaja, duchy, wampiry i ch*** wie co jeszcze też wierzysz? Ile ty masz lat?!

Gość tu nie chodzi o czary
ale o twojego faceta i jego stosunek do byłej. Powinien rozumieć, że robi ci przykrość, stawiając prezenty od byłej nad zgodą w waszym związku. A poza tym co to znaczy, że kilka razy w roku ona was odwiedza? Że niby zostali przyjaciółmi? Jak tak dobrze się rozumieją i w ogóle, skoro ona jest taka fajna, to może niech on do niej wróci? Oni byli ze sobą 5 lat, spali ze sobą, a Ty tu robisz za piąte koło u wozu. Ja bym była zazdrosna:o

Gość ee tamm ja tam bym na twoim
miejscu wystawila bym ta maske na allegro :D poprzez licytacje :P pozbedziesz sie, a kase oddaj na rzecz glodujacych dzieci, albo daj jakiemus naprawde potrzebjacemu :P facetowi sie nei tlumacz nic!!! a jak sie nie podoba, i masz ochote wyjebac to tak ZROB !!!!!!!!!!!! powodzenia:D

Gość tak tam miotła
facet w życiu się na to nie zgodzi

Gość ale masz...
... problem. kobita kulturalnie kupiła wam prezent, a ty szukasz nie wiadomo czego. maska jest super, sama mam kilka takich w domu i nie śnią mi się glupoty :D a może problem jest nie w masce, tylko w tym, że boisz się, że twój facet i jego była nadal mają coś do siebie ? :D:D:D może mu nie ufasz? :D może... on ją nadal kocha? :D:D:D

Gość mystery_cat
ale głupie jesteście, co z tego że ta była ich odwiedza? jakbyś ty żyła z facetem 5 lat, a później byście się rozstali, udawałabyś, że go nie znasz? tych ludzi łączy bardzo wiele, zawsze będą dla siebie ważni, a autorka tematu musi to zaakceptować. albo niech powie facetowi - twoja była zaczarowała nasz związek! zaczarować nie mogła, ale twojego chłopa oczarowała pewnie nie raz. :D

Gość do idiotki ze złą energią P
zła energia?! wam się w glowach pomieszało! :D tak niech wyrzuci zakupy, ktore jej chlopak kupił w sklepie, gdzie pani się na niego dziwnie spojrzała i uśmiechnęła - w tamtych jajkach JEST PEŁNO ZŁEJ ENERGII :D:D:D

Gość hhhhmm
schowaj maske na jakis czas i zobacz czy w domu sie zmieni sytuacja, jak nie to bedziesz wiedziala ze to nie maska.

Gość talerzyk z łyżeczką
ale jeśli ona ją schowa to i tak będzie działała bo będzie w domu- co z tego, ze nie będzie na widoku. musi się jej pozbyć

Gość mystery_cat
tak i niech koniecznie odprawi nad nią modły i taniec szmanski, a potem wbije nóż w zdjęcie byłej swojego faceta. o północy MUSI mu podać wywar z pędzistolca, może jak się wykupka to czar minie. :P głupki z was :D biedny ten facet :D