Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy powinnam isc do psychologa

Mam 28 lat, jestem popierdolona i nigdy nie zaloze rodziny

Polecane posty

wy tez tak macie? zazdroszcvze koelzankom poukladanego zycia, meza, dzieci, wszystkiego a jak spotykam jakiegos faceta,ktory jest mna zainteresowany to po max3 dniach znajomosci wpadam w panike i chce uciekac.Zawsze uciekalam

Gość sliweczka25
Trawa jest zawsze zielona po drugiej stronie trawnika...Tak naprawde nie masz pojecia jak uklada sie ludziom naokolo, moj ojciec zdradzal matke, a uchodzili za idealne malzenstwo...

Dodam jeszcze, ze byłam gwałocna przez ojca wiele lat temu, moze to z tego wynika moja obecna sytuacja...

Gość sliweczka25
ojej, ja też byłam gwałcona napisz do mnie aneta.sliwinska@konopczyce.pl

o tym gwalcie to podszyw- marny poziom podszywaczu Ehh jestem sama od 8 miesiecy. Poznalam fajnego chlopaka, nasze 2 spotkanie dzisiaj i juz mam watpliwossci czy isc. Pewnei znowu zwieje-a mu zalezy:(

Gość bo za dzuo analizujesz
w zwiazku. Jak juz jestes z kims to sobie dopowiadasz rozne rzeczy i wyobrazasz jak chcialabys by to wygladalo. czesto jest to co innego czego oczekujesz. poza tym jestes nieufna i boisz sie skrzwdzenia... to normlane . ale leiej niekiedy sie poniesc emocjom i poczekac co przyniesie czas.

Gość ojej ja tz uciekam
ale niez tegopowodu co Ty. idz, pomoz sobie.

Gość ojej ja tz uciekam
ja mam 21 lat, ale boje sie, ze skoncze jak Ty-bez obrazy. za bardzo analizuje, boje sie, ze mnie rzuci, ze bede dla niego za nudna, i prawie nidgy nie by;am na 2 spotkaniach zjednym facetem, zawsze po 1 rezygnuje. bylo 2 facetow, z ktorymi spotkalam sie wiecej niz 1 raz:O teraz sobie posnoawilam, ze to zmienie.jesli pojawi sie ktos, to spotka sie z nim pare razy i jesli bedzie ok, wejde w zwiazek.

Gość kolejna taka
Ale ja nie umiałabym o tym z kimś pogadać w 4 oczy, nie otworzyłabym się przed psychologiem :O

Tak to o to chodzi!!!!!!!!!Ciagle analizuje, wiele osob mi to juz powiedzialo.Dwa moje zwiazki sie rozpadly wlasnie przez to, ze ciagle dopowiadalam sobie wiele rzeczy.Przed tymi dwoma zwiazkami w ktorych ciagle analizowalam...bylam zdradzona i nieszanowana.Od tamtej pory przestalam ufac... Mialam tez kilka stuacji kiedy poszlam na randke..po randce wrocilam pewna na 100%, ze nie spodbalam sie tym mezczyznom.Zreszta szlam na randki tez z mysla ze mnie oleja ..Wiec po tych randkach wydawalo mi sie, ze kompletnie nie wpadlam w oko tym facetom a po czasie okazywalo sie, ze tak naprawde to oni odczuli, ze nie jestem zainteresowana nimi....

ale zanim uciekne to kazdemu musze zrobic loda zeby zobaczyc czy cos do niego czuje.

Gość rsgdffggfdgg
jeszcze autorko zapomniałaś dodać, że niedawno zakończyłaś swój ostatni związek - kilka dni temu. ;)

????jaki zwiazek?

Gość trhjs
powinnas sie powiesic glupia kurwo

ja mam 23 lata, jestem popierdolona, a rodziny nie założę z powodów światopoglądowych :-P