Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna - pusia

Najseksowniejsze sa kobiety/dziewczyny naturalne z odrobina tluszczyku.

Polecane posty

Gość smutna - pusia

Najseksowniejsze sa kobiety/dziewczyny naturalne z "odrobina" tluszczyku. Nie rozumiem dlaczego chłopacy tak lecą na te wychudzone dziewczyny

Gość To zależy-
Ile to dla ciebie ta odrobina?

Gość smutna - pusia
5-10 kg

Gość autorka tego tematuu
pewnie sama ma nadwagę

Gość To zależy-
Hm ja myślę że tak do 10 kg to żaden problem. Takie dziewczyny najbardziej mnie pociągają. I wielu facetów wbrew wszystkiemu myśli tak jak ja

Gość Nawet jeśli ja ma
To te 5- 10 kg to żadna nadwaga. Gorzej z tymi co mają ze 30 ale wychodzę z założenia że nie wygląd zdobi kobietę. Ja sam wybrałbym dziewczynę z nadwagą- mądrą zamiast pustej lalki barbi

A jak ja mam 171cm wzrostu i waze 65kg to ile mam nadwagi? Bardzo bym chciala schudnać choc rodzina mowi zeby sie nie odchudzac bo bede wygladac jak pajac, a mi sie wydaje, ze wygladam jak swiniak, ile tak naprawde powinnam schudnac zeby dobrze wygladac?

Gość PRAWIE GRUBASKA A JEDNAK LASKA
BESTIO JA MAM 170 I 65 KG CZUJE SIE FATALNIE W SWOIM CIELE MAM KAWALEK BRZUSZKA I LEKKO PYZATA JAPE...CHCIALABYM SCHUDNAC DO 60

No ja tez bym tak do 60 chciala, bo ponize j to juz moglaby byc przessada przeciez byc wieszakiem to nic piekknego, kobieta musi miec ksztalty a przy niskiej wadze to nie oszukujmy sie ani tylka ani biustu

Gość PRAWIE GRUBASKA A JEDNAK LASKA
no kochaniutka dokladnie tak, ja mam biust wporzadku nogi tez, kiedys wazylam 48 bylam szkapa plaska szkapa, potem 56 bylo cudownie ubieralam sie w co chcialam, potem 60 tez oki wporzadku bardzo zdrowo no i pzez stres masz 65 i tu juz koniec, owszem czuje sie seksownie czasami, ale po co komu ten brzuszek czy lekkie pyzy na twarzy dlatego 60 byloby idealnie

trzeba ograniczyc slodycze najlepiej w ogole ich nie jesc i szybko waga leci no i masla,tluszcze ogolnie - przerzucic sie na miesko chude i warzywka do sylwestra na bank bedzie 60 a nawet mniej, ja wychodze z zalozenia ze szybciej mozna schudnac niz rzytyc trzeba tylko silnej woli. Moim problemem jest to, ze szybko spadam z tylka a mam dalej szerokie ramiona, ale to juz taki typ budowy - po prostu szerokie kosci:(

Gość PRAWIR GRUBASKA A JEDNAK LASKA
no lekko barczysta tez jestem...ach to juz taki typ urody...trzeba sie wziasc w garsc najwazniejszy to zdrowy i promienny wyglad i tylko takie osoby sa seksowne ani nie dobrze jest przypominac szara szkape ani ociezala masywna babe... najlepsza waga to waga adekwatna do wzrostu i juz moja to 62 lub 63 dlatego 60 byloby idelnie