Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony stoliczek

zachował się jak gówniarz!!!

Polecane posty

Gość czerwony stoliczek

Mam 30 lat i 2 dzieci,poznałam faceta młodszego od siebie o 4 lata , spotykaliśmy się jakiś czas ,było wspaniale .On mówił że woli starsze od siebie kobiety,że chce poznać moje dzieci i ogólnie snuł sporo planów związanych ze mną.Doszło do tego że poszliśmy do wyrka ,poznał moje dzieci i wszystko jest ok.Ale z powodu jego problemów w domu i nie tylko nie widywaliśmy się choć były tel i smsy i nadal twierdził że mu zależy .W sumie w rozmowie wyczuwałam jakąś zmianę ale sądziłam że to przez jego chwilowe kłopoty.I pewnego dnia nie odebrał tel ode mnie ,niby nie mógł rozmawiać ,napisałam ok daj znać jak będziesz wolny ,oczywiście zero odzewu .Parę godzin pózniej napisałam po co te wszystkie wyznania były ,czy chciał się tylko zabawić i porzucić i że nic z tego nie rozumiem .Nie odpisał wcale ,to już 2 dni,choć znam już odpowiedz to dziwię się że nie miał odwagi napisać wprost ,eh :(

Gość też 26-latek
ja bym się nie związał na stałe z dziewczyną, która ma dzieci z innym a co do wyrka - dzieci tu nie dcydowały, wyrko a związek to 2 różne rzeczy

Gość -bin laden-
Zrezygnował i to tak trudno pojąć ?!

Gość czerwony stoliczek
a tak chcialam miec z nim 3 dziecko.Zalozylam sobie taki plan ze bede miec 5 dzieci i kazde z innym facetem:)

Gość czerwony stoliczek
a co dzieci są przeszkodą żeby sobie od nowa układać życie ?

Gość czerwony stoliczek
spadaj podszywaczu!

Gość czerwony stoliczek
bo nazwalam swoja pipke spluwaczka na sperme.

Gość czerwony stoliczek
chcialam go zlapac na dziecko, musze szukac innego.

Gość hnhnhjhj
Tak sa przeszkoda. Masz 2 dzieci...zaden mlodysz facet bez zobowiazan, nie bedzie sie pchal w zwiazek z matka 2 dzieci...zebys nie wiem jaka byla cudowna... szukaj wsrod sarszych..rozwodnikow, wdowcow-tam masz wieksze szanse

Gość no widazisz jak to jest
facet się zabawił ty się zabawiłaś (lubisz przeciez seks a dziewica nie byłaś) i tyle :) rozumiem że chciałabyś miec kogoś na stałe ale jak się zadajesz z młodszymi o 4 lata a sama masz 2 dzieci to naprawdę żyjesz w świecie fantazji .

Gość LULKAS
nastepny bedzie mial o jednego szwagra wiecej i beda do niego mowili witaj szwagrze mojego chvuja:)

Gość w ogóle to dziwie ci się
a jakbyś ty była 16 letnią panną to chciałabyś za męża 30 letniego rozwodnika z 2 dzieci?

Gość czerwony stoliczek
jednym słowem kobiety z dziećmi są na odstrzał , dziwni jesteście ,starsi faceci wcale nie są lepsi :(

Gość hjuyjhjh
nie sa na odstrzal ale nawet kobiety samotne maja problem z samotnoscia wiec nie spodziewaj sie ze jakis 26 letni facet zakocha sie w kobiecie samotnej z 2 dzieci...a nawet jak sie zakocha to co? Ma utrzymywac dwojke dzieci? Dlatego latwiej wsrod starszych a najlepiej wdowcow z lepsza sytuacja finansowa...nie ludz sie

Gość nie_ma_problemu
Jest takie określenie: MILF (Mother I'd Like to Fuck) Tak Cię właśnie potraktował, a wszystkie umizgi były tylko środkami prowadzącymi do tego celu Odhaczy sobie teraz na "lufie" zaliczonego MILF'a i pójdzie "mamić" kolejnego :) Takie życie, jak widać Ciebie niewiele jeszcze nauczyło

Gość czerwony stoliczek
złot:)

Gość czerwony stoliczek
złoty :)

Gość czerwony stoliczek
złoty chociaż się przekonałam jak to jest z młodszym ;)

Gość czerwony stoliczek
zaliczyl i oralnie i analnie i nawet na dwa baty :)

Gość czerwony stoliczek
spadaj podszywaczu !!!