Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec z bałaganem w chałupie

Wymiana przedmiotów i umiejętności - ZA DARMO

Polecane posty

Gość myszkamała
Wymienię tipsy (niekompletne, brak jednego bo gdzieś odpadł) na lokówkę. Mogę dorzucić trochę używanej ale niepotrzebnej już bielizny.

no zachecamy wszystkich do wymian.jedna juz prawie sfinalizowana jutro paczki wyruszaja do adresatow :)

Witam ja chetnie zamienie male ciuchy na duze :) troche mi sie przytylo w ostatnich latach a tak mi szkoda wyrzucac... mam tylko jeden problem, jestem rzadko w Polsce i musze sie zmiescic w tym terminie wysylania :)

Cudowne psiatka :) Gosianica, maila przeczytalam, w miedzyczasie ktos Cie podbil na All, ale tak czy inaczej apaszki aktualne i za darmo, tyle ze w Twoich okolicach bede najprawdopodobniej w 1 pol. listopada. Kolezanka z Rzeszowa od rzeczy czarnych nie odzywa sie. A ja przepraszam, ze sie nie udzielam, lecz niestety skonczyl mi sie urlop i jestem BARDZO zabiegana, Ciesze sie ze udalo Wam sie wymienic paroma rzeczami :) Pozdrawiam

Niestety nie mieszkam sama, to jedna rzecz, druga, piesek nie mialby dobrze w bloku z wciaz nieobecna wlascicielka. Moze kiedys w przyszlosci kotek... Gosianica, potwierdz mailowo propozycje ;) jesli jestes pewna :)

u ciebie pada a u mnie slonce swieci (narazie). nie ma chetnych na puzzle? jeden piesek juz znalazl dom :)

Gosianica, wyslalam Ci dane i koszt przesylki jest taki, jak napisalas, paczka do 5 kg. Przepraszam, ze wczesniej nie dalam rady. Ale paczke wysle zaraz po zaksiegowaniu pieniazkow. Dlugo pracuje, ale pojde na poczte calodobowa :) Pozdrawiam wszystkich

Gość rewelacyjny ten temat ...
:) Jestem z Gliwic. Mogę nauczyć niemieckiego i angielskiego, mogę ugotować, upiec ciasto. W zamian chciałabym, żeby ktoś nauczył mnie innego języka obcego, albo dawał lekcje obsługi samochodu (co jest co pod maską ;), jak to działa, jak naprawić, itd.)

no to widac w ktora strone poczta lepiej dziala :P do mnie jeszcze nie doszla :( do 13 ma czas a jak nie to jutro bedzie :) no to super ze doszla i niech sie dobrze nosza malemu :)

Gosianica, paczka została nadana dziś rano. Jutro powinna dotrzeć, daj znać czy wszystko OK i czy Ci się podoba tak jak myślałaś :)

papierowe nozyczki nie trzeba paczka doszla dzisiaj przed 14 tak ze wszystko w porzadku.jutro zapewnne ja zainstaluje bo dopiero wrocilam od fryzjera :P

HEJ! mam do wymiany głównie kosmetyki,może ktoś będzie zainteresowany: 1.Henna Wax Treatment-maseczka do włosów blond 2.Farmona-mgiełka nabłyszczająco-odświeżająca do włosów farbowanych 3.Farby do włosów: a) Garnier color naturals(superjasny popielaty blond); b)Wellaton (bardzo jasny popielaty blond i c)Londa Color beżowy blond Chętnie wymienię również za kosmetyki lub jakieś inne rzeczy:)

Wymienie na cos karte 16 MB