Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss_Suchego_Podkoszulka

Co byście zrobili na moim miejscu??

Polecane posty

Mam problema:o Zapisałam sie na wymiane językową, którą organizuje moja szkoła.Oczestniczyłam w niej juz dwa lata temu.W tym roku obiecałam mojej przyjaciółce ze pojade z nia na ta wymiane, bo bardzo chciała jechac.Na ta wymiane zapisała sie równiez moja koleżanka z klasy, która tak strasznie chciała jechac, ale wczoraj okazało sie ze jest na liscie rezerwowej:( Jest mi tak strasznie głupio :( Myślałam moze zeby jej ustapić moje miejsce, ale obiecałam juz mojej przyjaciółce. I nie wiem co zrobic:O Jest mi tak szkoda tej mojej koleżanki:(

Gość emcik
to ta z tej rezerwowej niech poczeka ,a Ty jedz

Gość emcik
to niech tamta ,poczeka ,a Ty sie nie łam

Gość emcik
i co z tego przejdzie Jej

Gość ja bym nie rezygnowala
w koncu skoro jest na liscie rezerwowej tzn ze sie za pozno zapisala i to nei jest twoja wina.nie mozesz miec wyrzutow z powodu kazdego czlowieka z listy rezerwowej.obiecalas przyjaciolce czy ona nie jest dla ciebie wazniejsza?

Gość i chcesz sie poswiecic
??

ale ona myślała ze pojedzie bo nic jej nauczycielka nie mówiła ze jest na liście rezerwowej:( juz kupiła sobie rozmówki,tak sie cieszyła z tego wyjzadu a tu taka klapa:( wczoraj dowiedziała sie ze jest na liscie rezerwowej na spotkaniu w sprawie tej wymiany

Gość mw9wuw
boze jak ja bym chciala miec naście lat i takie problemy.. Weź dziewucho jedź w cholere, życie cie jeszcze nauczy, że Tobie nikt nie ustąpiłby miejsca:D

Gość gdyby to przyjaciolka
byla na liscie rezerwowej to moglabys sie zastanawiac. Twoja wina, ze nie jedzie?

Gość to zrezygnuj
skoro i tak widac, ze chcesz to zrobic