Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiajacy sie

Co sadzicie o takiej sytuacji ?

Polecane posty

Gość Zastanawiajacy sie

Codziennie wymieniamy parenascie / paredziesiat smsow i tak troche ponad miesiac juz. Sama czesciej pisze jako pierwsza niz ja, a nie odpisuje tylko jak jej pieniedzy na koncie zabraknie. Miala w przeszlosci nie mile doswiadczenie zwiazane z facetami, wiec niewiem moze jest nieufna i czasu potrzebuje. Ma 19 lat ja natomiast jestem pół roku starszy. Pare razy z nia gadalem, ale krotko bo akurat przechodzila obok z kolezanka, a jak proponowalem spotkanie z 2 razy ok. 2 tygodni temu to jakos tak nie chetna byla. Dodam, ze na studniowke zgodzila sie isc. No wiec jak to wyglada w waszych oczach ? Prosze o obiektywne opinie.

Gość lalineczka
jest toba zainteresowana, przyciśnij ja z tym spotkaniem, napisz " Zapraszam cie w niedzielę na spacer i pyszne ciastka i bez gadania!"

Gość kASALBAnka
Jeśli jest nieśmiała..to musisz ja przycisnąć!Postawić sprawe jasno! Z drugiej str może być tak że potrzebuje cie tylko jako osoby z która może popisać SMS i wcale nie wiąże z toba zadnych nadzeji

Gość Zastanawiajacy sie
No coz gdyby mnie potrzebowala tylko do pisania smsow to by chyba nie pisala wiadomosci typu " oO widzialem cie jak przechodzilam obok... " itd. Na studniowke tez by pewnie nie poszla. Tez prawda, ze musze ja troche przycisnac tylko teraz chora jest to poczekam pare dni :P

Gość alfabetagama
tez mi sie wydaje ze niesmiala.ale jej zalezy.

Gość Przeciez dopiero
zaczął się rok szkolny, a ty juz mowisz o studniówce ? Na studniówke to niejedna z tobą pójdzi, bez obawy ;)

Gość Powiem tobie że
dla mnie to dziwna dziewczyna znacie się tylko przez sms-y, a ona opowiada tobie o swoich niemiłych doświadczeniach z facetami, a z drugiej strony ma opory żeby się z toba spotkać ... ? Cos z nia chyba nie tak, nie uważasz ? Zrób tak jak ktoś tobie tutaj radzi, zaproponuj spotkanie, jak powie nie to ... jej wybór i jej strata ... Nie odpisuj na jej sms-y i popatrz dookola siebie, pewnie ktoś czeka aż zrobisz w jej kierunku ten pierwszy krok ... powodzenia