Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taczkowskaaaa

podobaja mi sie takie buty gdzie moge je kupic

Polecane posty

Gość taczkowskaaaa

znalazlam na allaegro takie buty,strasznie mi sie podobaja,choc maja tak naprawde zwykly ,prosty kroj...ale to mi sie bardzo podoba,tylko ze te sa skorzane i bardzo drogie(jak dla mnie). Szukalam innych tanszych i owszem znalazlam ale albo sa zamszowe albo blyszczace,a ja chce zeby byly takie matowe. I dokladnie o taki obcas mi chodzi. Czy ktoras z Was widziala podobne w jakims sklepie??? http://www.allegro.pl/item751498318_buty_fantasy_3707_negro_czolenka_r_38.html

Gość taczkowskaaaa
chodzi mi o to,ze moga byc ze skroy ekologicznej,bo wiadomo ze skorzane zawsze beda drozsze...tylko zeby mialy podobny wyglad:)

Gość widziałam dokładnie takie
w jakimś sklepie, Teraz dokładnie nie pamiętam w jakim, ale chyba obuwniczym.

Gość taczkowskaaaa
szukam kto mi zrobi na cycki parującego klocka

Gość taczkowskaaaa
No domyslam sie ze w obuwniczym sklepie...tylko wlasnie chodziloby mi konkretnie o nazwę...bo ja niestety nie lubie lazic po sklepach i szukac...i gdbym przynajmniej miala juz jakis namiar to zachodze,kupuje i problem z glowy:)

Gość taczkowskaaaa
keris...faktycznie bardzo podobne,chociaz obcas jest chudszy...:)ale dzięki:) adenozynotrójfosforanowa--wybiore sie do tego sklepu,mialam taki zamiar,mam nadzieje ze cos znajde:)