Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezznadzieja

Aż się nie chce żyć...

Polecane posty

Gość bezznadzieja

Jutro jadę do nowego akademika, nawet nie wiem z kim będę mieszkał :/ Plan na studiach beznadziejny, nic się nie układa... Najchętniej zakopałbym się gdzieć i siedział tam już zawsze :/

Gość lalineczka
Nie panikuj, wszystko bedzie dobrze, przyzwyczaisz się i będzie fajnie!:) Myśl pozytywnie:) Na pewno poznasz kupę fajnych ludzi, akademiki każdy wspomina z rozrzewnieniem:). Nie ma takiej opcji, żeby nie było fajnie:).

Gość bezznadzieja
No nie wiem, ja lubię mieć spokój w miejscu zamieszkania... Jeśli imprezy to wolę gdzieś wyjść, a nie mieć imprezę w swoim pokoju :/ Ja lubię sobie posiedzieć w spokoju, przy komputerze albo książce, chcę zachować prywatność i intymność, ale tak się nie będzie dało. A nie znoszę jak ludzie ingerują w moje życie w ten sposób. Nie wiem jak sobie poradzić...

Gość deprimm
na pomarańczowo hahaha

Gość przeciez możesz
wynając pokój poza tym to widzę, że jesteś nastawiony na nie ...

Gość Facet wrzuc na luz ...
narzekasz jak stara baba, plan tobie nie odpowiada ... a co powiesz jak z dupą bedziesz musial wstawać wcześnie rano, bo na 7 godz. zapieprzasz do pracy i nie ma mowy o spóźnieniach, harówka 8 godz. i często gęsto więcej ... Dopiero zobaczysz jak tobie skończą się dobre czasy ... Studia to jeden najpiękniejszych okresów naszego życia, więc nie narzekaj i nie szukaj dziury w całym kolego ...