Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznamcie17

Czy on juz nie kocha?

Polecane posty

Gość nieznamcie17

zerwalam ostatnio z chlopakiem, ale bylo to nie przemyslane i ze zlosci. Chcialam to naprawic, ale jego kolega sadzi, ze moj byly mnie nie kocha i mnie nie chce. Nawet sam tego nie potrafi mi powiedziec. W szkole sie nie odzywa, nie odp na sms. Mozliwe jest przestac kochac w tydzien? krotko bylismy ze soba, ale znmy sie rok i od zawsze cos bylo miedzy nami;/ tydzien temu jeszcze dzwonil i mowil jak to bardzo mnie kocha... co o tym sadzic? jest mi bardzo trudno, nie mam odwagi podejsc i zagadac..

Gość ślusarka
ehhh wy dzieci i ta wasza "dorosła milosc" przezyj jakies 10 lat i dopiero wtedy pogadamy o milosci

Gość nieznamcie17
uwazasz ze jak sie jest mlodym to nie mozna kochac? bylam z chlopakiem 3 lata i moge smialo powiedziec ze kochalam go i to bardzo;/ wiek akurat nie ma zadnego znaczenia...

Dziewczyno, o czym tu gadac, skoro on nawet nie raczy Ci odp? wierz mi- jak komus zalezy to poruszy niebo i ziemię a się odezwie.

Gość slusarka
tak go kochałas bardzo... ze go zostawiłas??? a sory rzucilas... zycie i tak nie jeden raz da ci po dupie...jeszcze tyle porazek pzred toba ze nawet sobie nie zdajesz sprawy... pewnie nie pierwszy i nie ostatni.......