Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

czy moge piec w niewysmarowanej bulka tarta foremce?

Polecane posty

Gość pechowa_szczesciara1989

zapomnialam kupic :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tolek
to wes papierek od margaryny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak nie masz margaryny
to wysmaruj olejem troszeczkę jak nie masz bułki, to wysyp mąką lub wiórkami kokosowymi bez wysmarowania ciasto nie będzie chciała odejść od blachy po upieczeniu, więc nie polecam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczesciara1989
MARAGRYNE MAM nie mam bulki tartej!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bumerang....
Bułką tartą się posypuje, a smaruje się tłuszczem. Jeśli nie masz bułki, może być bez, ja nigdy jej nie używam, wystarczy sam tłuszcz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja jak nie mam bułki tartej, to używam zamiast niej mąki albo tak, jak już ktos wspominał, obkładam papierem z masła/margaryny. ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja zawsze używam mąki a nie bułki nie sypie się tak później, przy krojeniu/wyjmowaniu/noszeniu ciasta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozna niczym nie sypac
a jesli przywrze ciasto ,to blaszke owin mokra scierka i zostaw na chwile (taka dluzsza chwile) samo odejdzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja zawsze smaruję foremki
tylko prawdziwym masłem i zawsze ciasto łatwo z formy odchodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×