Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estera0904

Brązowe upławy .

Polecane posty

Od 3 dni spostrzegam na wkładne brązowe upławy . Wcześnie były ciemniejsze , a w dniu dzisiejszym mają delikatny kolor . Jestem w 8tc ciąży . Czym to jest spowodowane ? Czy mam powody do zmaetwień ??

Gość luty2010
to czemu nie zadzwonisz do lekarza?? ja w takeij sytuacji bralam leki na podtrzymanie i magnez z witamina b6

Brałam luteine . Ale jak ja brałam to strasznie kręcilo mi się w głowie . I lekarz powiedział , żebym przestała . Za 2 tygodnie mam wizyte .

Gość luty2010
mimo to powinnas zadzownic do lekarza, nie chce cie straszyc ale w pierwszej ciazy ktora poronilam w 10 tyg. wlansie mialam brazowe uplawy bralam luteine i ona nie pomogla. mimo to ze kreci ci sie w glowie to do czasu keidy nie bedziesz u lekarza mi sie wydaje ze powinnas brac luteine i duzo odpoczywac.

Gość mama malego Danielka
Nie czekaj 2 tygodniu tylko natychmiast skonsultuj sie z lekarzem.

Gość luty2010
przez stres?? nie wydaje mi sie ...kazda kobieta w ciaza ma gorsze i lepsze dni i co by bylo jakby kobieta w ciazy przez stres plamila??

Gość luty2010
a twoja mama na rentgena w oczach?? mi mama tez mowi ze nie powinnam sie martwic, ale co z tego?? nie jest lekarzem

Ja teraz przezywam wielki stres . . . Nie mam czasu na odpoczynek itp .. Mimo że wiem że powinnam bardziej o siebie dbac ...

Gość luty2010
nie ma co gdybac:O:O:O a moze przez to a moze przez to ...po co sie tutaj pytasz czy to jest powod do zmartwien, przeciez mam ci powiedziala zebys sie nie martwila:O:O:O