Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caresiatko

Czy sa tu osoby które studiują prawo lub administarcje??

Polecane posty

Gość juz napisalam ze jesli rozwini
esz to byc moze da sie zrozumiec o co w ogole biega a tak to nawet takiej frazy w necie nie ma.w moich notatkach tez.

Gość intisimi
pytaj co chcesz wiedziec ???

No ale co ja za to moge ze wykładowca dał takie tematy i tak sformułowane a nie inne Pierwszy - Systemy źródeł prawa cywilnego - Historia samorządu terytolialnego na ziemiach polskich -Rola administracji w jednostce budżetowej ( szkoła, gmina itp)

Moja mama poszła na studium bo musi zrobic technika administracji i dali im takie tematy...:( i do tego zastrzegli ze beda sprawdzali czy nie sa słowo w słowo z neta ściągane :(

Gość ale na zajeciach na pewno
byla mowa na ten temat wiec twoja mama powinna wiedziec czego to sie tyczy w ogole lub jesli nie wie to zawsze jest cos takiego jak konsultacja z wykladowca i mozna zapytac o co chodzi

Gość bosanoga
yyy ale o co kaman? ja studiuje adm. i spotkałam się z tymi zagadnieniami ale chyba nie chcesz żeby ktoś Ci walnął elaborat na powyższe tematy;) "Systemy źródeł prawa cywilnego" znajdziesz w każdym podręczniku do prawa cywilnego, podobnie z drugim tematem (szukaj podręcznika do historii adm. A informacji na trzeci temat szukaj... kurde nie wiem, może w podręczniku do prawa adm?