Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vandalka

Chce sie wyżalić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wszyscy mają na mnie nalane!!! Siedze sama w domu i nikt mnie dziś nigdzie nie zaprosił!!!!;(;( A poza tym mój chłopak zostawił mnie i wyjechał na studia do Wrocławia!!!;( Jestem załamana,nikt mnie nie kocha i zaraz bede płakać!;(

Gość onaaaa21
wpadnij do krakowa idziemy ze znajomymi na rynek na impreze :P

Gość megi235
nie przejmuj sie, jesli to cie w jaki kolwiek sposob pocieszy,tez siedze dzisiaj sama w domu,i nie wiem co z soba zrobic z nudow.Zawsze jest kilka opcji,mozna wyjsc na spacer obejrzec ciekawy film.Wierze w to iz napewno znajdziesz jakos rozrywke i ten wieczor nie bedzie nalezal do zmarnowanych

Dzięki za pocieszenie :P na spacer można wyjść...ale sama?!;(;( Film...? Do przemyślenia;] Kraków ciut za daleko:P Zresztą wolałabym Wrocław;(;(;(

Ja tez siedze sama, chlopak z 300 km ode mnie i co tu robic?? Ogladac 13 posterunek o 19.30, o 20 nianie a 20.30 mam talent taki repertuar na dzis :P:P:P

Gość 45447h
a skad jestes? jejku poszedl bym do jakiegos klubu z dziewczyna :)

Gość sgsg54gs
e katowice daleko :(

moj troche ponad 200 km...ale on mnie chyba już nie kocha!!!!;(;( A wogóle to takie budujące,jak wiem,że nie ja jedna spędze samotny wieczór przed tv...

Gość onaaaa21
jak ja bym chciala byc teraz w warszawie :) poszlabym na starowke :)

Chyba Cie nie kocha?? Skad wiesz oprocz tego ze wyjechal na studia. E tam ja siedze w domu bo mega zimno na dworzu :P

ja tez nudze:( wszyscy powyłazili do barow a ja spalam i sie niepoumawialam :o a teraz .. przed tv siedze caly dzien :( nudze sie:( w dodatku pada deszcz:( nawet moj mlodszy brat idzie na domowke, jestem sfrustrowana :o

Skąd wiem? Bo sie do mnie już od miesiąca nie odzywa!!:( Jak był w Katowicach na chwile to też ani słowa...

oj tam na starowke jade 40 min to samej mi sie nie chce tam teraz jechac, zwlaszcza, ze o tej porze beda tam pewnie same pary. Vandalka nie bedzie tak źle zobaczysz. Ja tez dwa lata temu rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam 4 lata, pierwsze tyg sa najgorsze, bo jednak wiekszosc czasu spedza sie razem, ale potem odnowisz kontakty ze znajomymi i bedzie coraz lepiej zobaczysz:)

To chyba to juz ex... Tylko zachowuje sie jak dzieciak wiec tez go olej. Dobrze ze istnieje takie cos ja tv i kafe :D

no tak tylko jak na złość wszystkim moim znajomym zachciało się wiązać...nawet tym,którzy zawsze singlami byli....normalnie same pary!!! Żygać mi sie chce tym... Ile byliśmy? W sumie krótko bo równo od 1 stycznia 2009,ale pozbierać sie nie moge do teraz!

vandalka wiesz to krotko i nie krotko, zalezy jak, ze tak powiem intensywnie byliscie ze soba:) mowie Ci ja tez tak mialam, rozstalam sie z chlopakiem i jak na zlosc wszyscy nagle wtedy powiazali sie w pary i to takie na powaznie, ze sa razem do dzis, tez myslalam ze zejde z tego swiata z nudow i samotnosci. A teraz poznalam chlopaka jestesmy razem dopiero kilka miesiecy ale czuje ze to to i jestem szczesliwa, tylko dzisiaj sama:( a Ty jestes sama dopiero miesiac, to tyle co nic, niedlugo bedzie lepiej:)

nasz związek można powiedzieć,że był intensywny i bardzo udany dopóki on nie wyjechał na te pieprzone studia! Do tego zasranego Wrocławia! Jeszcze chyba przez tydzień pisaliśmy normalnie po czym koniec! On nie odpisał i nie odzywa się po dziś dzień! Ehhh niech to wszystko już minie,bo samotność to najgorsze co może być:/ Najgorsze jest to,że nie potrafię sobie teraz znaleźć chłopaka,bo każdy jest gorszy od mojego ex...

dzięki za pocieszenie;) mam nadzieje,że tak bedzie;) Dzisiejszy wieczór poprostu mnie dobił i dlatego musze sie troche powyżalać :D Za tydzień ten problem nie będzie mnie dotyczył bo 8-19 siedze na uczelni... nie wiem co gorsze:|

Gość Aga0521
Nie przejmuj się. :) Ja dzisiaj cały dzień siedziałam w domu i musiałam pomagać mamie. Na twoim miejscu zajęłabym się czymś i zapomniała chociaż na chwilkę o całej sytuacji.