Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrr

kto ma zapłacić za studniówke?

Polecane posty

Gość Piotrrr

Witam. Mam mały problem. Moja dziewczyna zaprosiła mnie na studniówke. od razu zaplroponowałem ze zaplace czesc za siebie, jednak moja dziewczyna zdecydowanie odmowila, troche rozmawialismy i sam nie wiem co teraz robic, czy nalegac czy odpuscic. Nasza sytuacja materialna jest podobna, a utrzymuja nas rodzice. Co o tym sadzicie, czy w takiej sytuacji wypada dalej nalegac czy bedzie to raczej zenujace? a moze jednak jezeli pojede na ta studniowke i za nia nie zaplace to bedzie nie takt?

Gość ja powiem
Wg mnie jak tak bardzo sie upiera ze chce zaplacic to nie nalegaj. Kup 0,5 dobrej wodki i zapros ja gdzies na koljny weekend za ta studiniowke albo kup jej (przy jej pomocy) jakas bizuterie na ta studniowke i bedzie OK. Nie lubie takich skapych facetow :D Pozdrawiam

Gość taegteh
Piotrrr--jezli to dziewczyna zaprosiła Cie na studniowke i to jest jej studniowka,to koszt studniowki pokrywa ona i nie martw sie tym,bo to jej studniowka,a Ty jestes zaproszony .

Gość taegteh
I nie misisz jej niec kupowac,bo to nie ona robi Tobie ąłske,ze zaprasza Cie na studniowke,tylko Ty jej ,bo jakby nie Ty to pmusiałaby isc sama.

Gość taegteh
ja powiem a to dlaczego Piotr ma dziewczyne zapraszac wzamian za studniowke.Przeciez Piotr nie wprasza sie na ta studniowke,tylko,ze dziewczyna Piotra nie chce podpierac scian bedac sama,wiec idzie z Piotrem.To dziewczyny studnuwka,wiec Piotr do niczego nie jest zobowiazny.

W ogóle sobie nie zawracaj głowy. Zaprosiła Cię i uznała (słusznie zresztą), że zapłaci za Ciebie. Nie musisz się wykazywać, kupować biżuterii, co za bzdura.

Gość ...........oj............
On płaci. Ty masz się tylko odstrzelić tak że jej koleżankom majty z wrażenia pospadają i nie robić jej wiochy także to 0.5l sobie daruj;)

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
Płaci ten, kto zaprasza. Upierając się, aby zapłacić popełniasz nietakt.

Gość to oczywiste ze ona placi
jej studniowka, zaprosila Cie i ona pokrywa koszt. Niczym sie nie przejmuj ;) Moj brat byl juz na szesciu i tylko na swojej placil (za siebie i za dziewczyne) ;) Na pozostale byl zapraszany i nigdy nie placil ;) Chociaz moze i milo, ze zaproponowales zwrot kosztow za siebie ;) Kup jej kwiatki ;)

Gość kup jej bukiet kwiatów i ....
wódeczkę, zapłać za taxi i będzie ok:)

Gość hdbijuder
płaci ten, kto zaprasza na studniówkę. Ja za swojego partnera też płaciłam. Oj, dawno to było :D racja, taksówka, ładny bukiet kwiatów, no i nie narób jej obciachu :D i będzie git.