Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuleczka25

opinie na temat wózeczka

Polecane posty

Gość Anuleczka25

Witam! Wybrałam sobie ten wózeczek dla mojego niedługo przychodzącego na świat dzidziusia. Ma ktoś z Was taki wózeczek? Jak widać jest wielofunkcyjny, gdyż interesuje mnie wersja ze spacerówką i ładny - jak z funkcjonalnością? Słyszałam dobre opinie, ale podpytuję na forum :)) http://www.90n.pl/sklep/product/p/147/inglesina,classica,balestrino.html#

Gość Jego stelaż jest raczej
przeznaczony pod gondolę (jako wersja głęboka). Z siedziskiem spacerowym będzie wyglądał z deczka dziwnie, nie uważasz? Widziałam taką kombinację raz w życiu i nie wyglądała na praktyczną. Jak wózek głęboki, owszem, jest piękny.

szykowny,lecz zupelnie nie w moim guscie,nie wyobrazam sobie pakowac taki wozek do bagaznika:)

Gość amelkaaaaal
siostra mojego męża przywiozła mi identyczny z Irlandii tylko ze czarny. I przyznam że gdybym nie dostała go za darmo w życiu bym go nie kupiła! Kompletnie niepraktyczny, brak skrętnych kółek sprawia że prowadzenie go to koszmar. Zdecydowanie fajnie wyglada ale jest absolutnie niefunkcjonalny. Nie wiem co by mi musiało się uroić w głowie żeby z pełną swiadomoscia kupic dla dziecka taki wozek. Ale szwagierka ma takie odchyły;) Jak widac i w polsce zdarzaja sie takie ewnementy skro i ty chcesz wydac ponad 3000 na wózek, który z praktycznego punktu widzenia prowadzi się jak taczka. Widac ze nie miałaś nigdy dzieci i nie wiesz na jakie cechy wózka patrzeć:) Ale wierz mi że bardzo szybko zmienisz zdanie!!:)