Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszelina

Gdzie i jak poznać FAJNEGO faceta??

Polecane posty

Gość miszelina

Mam 25 lat. Jakiś czas temu zakończyłam ponad 4-letni związek. Jestem atrakcyjna, chociaż.. troszkę chubby, ale to sexi ponoć:) jestem tak samotna teraz, jakoś się nie mogę "odnaleźc" sama, że zaczynam wariować;/ nie potrafię się odnaleźć w tej sytuacji... Nie mam już "naście" lat, więc nie jest tak łatwo znaleźć fajnego, niezajętego faceta. Bo niby gdzie? - Internet? Czaty zawsze wydawały mi się "załosne". Cóż, ostatnio stałam się załosna, umówiłam się dwa razy.. i utiwerdziłam się w przekonaniu, że to nie dla mnie. - Knajpy? Nie mam nawet z kim do nic isć. Koleżanki są już w przerażającej większości mężate lub zajęte- umawiamy się na "kawy" , gdzie raczej faceci nie podchodzą do dziewczyn, zresztą nawet gdyby to się stało to reszta dziewczyn takiego delikwenta by spławiła- w końcu są zajęte Imprezy niestety dziewczynom ostatnio nie w głowie, każda praktycznie jest na etapie planowania ślubu..;/ - studia? Coż, w tym roku skońćzyłam już studia.. I nie sadze by pojscie na kolejne bylo dobrym sposobem na znalezienie faceta;/ - praca? w mojej pracy, to, niestety ODPADA. Mam wiec zmienic prace? Cholera, wiem ze jestem załosna, ale strasznie sie boje ze bede sama, ze nikt mnie juz nie pokocha:( Seksu chce mi się jak stopięćdziesiąt :) A czekanie mnie wykańcza;(

Ja mojego mężusia poznałam w Kościele. Poszłam na spotkanie modlitewne i koleżanka nas zapoznała....

Gość a taki jeden
był księdzem? zapomniałbym wyperdalaj :classic_cool:

Gość Początek końca...
Mam tak samo, tyle że mam 21 lat. Niedawno zakonczylam dlugoletni związek, nie ma szanse na powrót a ja jestem sama jakt en paluch.

Gość jurgen
pociesze was ,faceci maja jeszcze trudniej

Gość faceci maja łatwiej
tylko ten frajer jurgen ma trudniej, bo jest brzydki i ojciec go dymał w dzieciństwie

Gość fajni faceci są
1. albo w domach ze swoimi żonami 2. albo w domach ze swoimi chłopakami

zapomniałas o zainteresowaniach 🖐️ a 2 randki netowe to sorry :D najwięceej kilka maili, rozmów gg i spotkanie w publicznynym miejscu. potem drugie o ile pierwsze nei było ewidentnie fatalne i gdzies tak po 10-15 spotkanich mozesz zaczac wyviagac wnioski chyba ze mieszaksz w małym miescie i wszystkich oglaszajacych bedzie 10 :P

Gość Ja mam 26l.Tomek
Jestem sam mam 183cm i 87kg. Jestem z warszawy,mieszkam sam. Mialem kilka dziewczyn ale wyciagaly zawsze kase odemnie na prochy i takie tam,niemowie ze jestem dusi groszem,ale robic codzien kilka prezetow to chyba niejest normalne ,od 4mies jestem sam i szukam madrej dziewczyny i chce stalego zwiazku ,jak sie znajdzie taka niebraknie ci niczego wzamian za milosc uczucie i szczerosc . Tomek.

Gość popieram rozmowc

Gość popieram rozmowc
NA PIELGRZYMCE:) POLECAM POZNAJESZ FACETA ubranego w dresy, zwykłaego, zwyczajnego... sama jestes bez makijarzu, ubrana w zwyczajne wygodne ciuchy... oboje jestescie spoceni i zmeczeni drogą I MIMO WSZYSTKO....... SIĘ ZAKOCHUJECIE:) ah:)

Gość FAJNEGO
Gdzie, to nie wiem, ale na pewno ze świecą :)

popieram rozmowc - No popatrz, a ja byłam na pieszej pielgrzymce 3 razy ( każda po 16 dni wędrówki) i nikt nie zakochał się we mnie. W sumie to ja zawieszałam oko na klerykach to co dziwić się ;)

Gość popieram rozmowc
a ja byłam 1 raz :) trzeba belgijskiego tańczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D i sie usmiechac:D

Tak jak mówiłam Kościół to niezłe miejsce, byle kto tam nie chodzi, ludzie z zasadami raczej. Ktoś tam pytał czy ten kogo poznałam był księdzem. Nie był . Wpadliśmy sobie w oko od pierwszego wejrzenia, po paru latach ślub i teraz już 10-ta rocznica nam wybiła :) Polecam, pielgrzymka to tez super pomysł. Popieram :)

a ja mam odwrotny problem, nie szukam, a sami się lepią do mnie i widza we mnie żonę i matkę swoich dzieci - tragedia , bo ja nie chcę się teraz wiązać-mam dosyć związków!!!