Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooooli

Właśnie zakończyłam coś na czym bardzo mi zależało...

Polecane posty

Gość booooooli

cholera!!! Siedzę teraz i ryczę...ale zrobiłam to dla swojego dobra.Tylko czemu tak boli???????

Gość a taki jeden
żeby nie zaczynać znowu tak samo!!

Gość booooooli
Na razie nawet nie myślę o tym żeby zaczynać coś nowego.Chyba czekam na cud...ale cuda się nie zdarzają:(

Gość Dragon75
Boli dlatego, bo uzależniasz szczęście od czyjegoś zachowania.

Gość booooooli
On jest moim szczęściem,ale ja nie jestem jego...chyba...mam dość.Mam nadzieję,że nie będę żałowac,chociaż teraz...szkoda gadać:(

Gość a dlaczego zaraz
Oo, zroibłas tak jak ja kiedys. I też mnie wciaż boli. Ale miejmy nadzieję ze przestanie wkrótce. Mnie boli kilka lat, tak w ogóle. :(

Gość booooooli
Kilka lat??? Nie chcę tak!Niby zrobiłam to dla swojego dobra,ale gdzie to dobro jeśli teraz po prostu wyję z bólu?On pewnie się odezwie...a ja proszę Boga o siłę,żeby nie zareagowac.Nie wiem czy dam radę:(

Gość fdsffffdgfdgdfg
Bo trzeba iść za głosem serca, ale trzymać się rozumu.

Ja dałam rade autorko jesli sie jeden raz drugi trzeci nie odezwiesz potem juz tydzien drugi trzeci miesiac dwa zleciii ...ja zakonczyłam zwiazek bo w byłym chłopaku nie widziaąłm partnera dla siebie na przyszłosc..:) tez chwilami załowałam bo miło było na kogo czekac do kogo sie przytulic pocałowac pisac smsy itd..ale wiem ze to nie był ten:) 3mam kciuki zeby Ci sie udało

Gość booooooli
Echh...dzisiaj mam oczęta jak bułka ciachnięta;) Ale pierwszy raz od dawna czuję spokój...bez tych ciągłych zmian nastroju...w jednej chwili euforia a za moment dół bez dna.Tyle mi fundował.Sam nie wiedział czego chce.Może teraz coś zrozumie.