Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pop chart

Czy sa jeszcze studenci, ktorzy studiuja tylko 1 kierunek?

Polecane posty

Gość Pop chart

Wszyscy dzis studiuja przynajmniej 2 kierunki. Takie sa czasy. Tylko w przypadku medycyny mozna ograniczyc sie do 1 kierunku

Gość czemu medycyny
Czemu wyróżniasz tych debili medyków wkuwających grube książki na blache?

ja studiuje 1. wlasnie niedawno do mnie dotarlo, ze wszyscy moi znajomi szykuja sie juzna kolejny,a ja nawte o tym powaznie nie myslalam:O jakos nie mam ochoty. czy dam rade pozniej z praca?,:Onie wiem.

Gość dsgsdrg
takie czasy dzis w polsce nie am po niczym pracy jedynie po medycynie i pielegniarstwie! mam znajomego po prawie ktory pracuje jako kierownik dzialu w tesco, zycie:(

Gość okiem pracodawcy
mówi się, że studenci biorą drugi kierunek bo są ambitni etc. G.. prawda. Z moich doświadczeń wynika, że 2 kierunki mają skończone ci, którzy pierwszy przebalowali, tudzież zakuli na piątki ale nic i tak nie potrafią konkretnego. W większości przypadków na rozmowach kwalifikacyjnych taki delikwent na pytania z zakresu pierwszego kierunku nie potrafi odpowiedzieć prawie wcale, na pytania z drugiego coś tam wyduka. Ale to pewnie dlatego, że jest bardziej na świeżo i coś tam jeszcze pamięta. Jeżeli ktoś pisze w CV że skończył 2 kierunki, traktuję go (na początku) jako bardzo zdolną jednostkę, dlatego poprzeczkę na rozmowie ma postawioną wyżej niż inni. Niestety, z reguły nawet po obniżeniu poziomu podczas rozmowy, osoby takie nie przechodzą tego etapu - ich wiedza jest żadna, a są tylko kolekcjonerami papierków. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale to są istotnie wyjątki.

Gość dsgsdrg
jak nie ma pracy to lepiej studiowac 2gi kierunek chociazby dla zajecia i wypelnienia czasu wolnego

Gość moi znajomi albo
studiuja 1 kierunek albo zarabiaja szmal....:>....co tam kilka kierunkow jak i tak głaby sa:P....

Gość dsgsdrg
mozna tez sie przekonac ze zle sie wybralo ze ten kierunek to jednak nie to stad 2gi

Gość dsgsdrg
po za tym ten wyscig szczurow co teraz panuje to jakas masakra, jestesmy coraz bardziej niezyczliwi

ja studiuję jeden... w ogóle jest nowy projekt ustawy - albo juz gotowa reforma (nie pamiętam) że tylko 10% najwybitniejszych studentów bedzie mogła nieodpłatnie studiowac 2 kierunek... reszta za kasę ale była tez statystyka, że narazie liczba studentów którzy studiują 2 kierunki nie przekracza tych 10% czyli nie do konca masz rację... źródło danych DZIENNIK

ja sie chyba na 2 kierunek nie wybiore, jeju, od poczatku znow to wszystko, nie dalabym rady, wole isc do pracy, mam nadzieje, z etakowa znajde. kant dupy--> to bardzo niedobrze, bo zadalam Ci tam pytania:(

Gość ja studiuję jeden
i nie jest to medycyna ale też ciężko go ogarnąć

Gość dsgsdrg
a co studiujecie?? zastanawia mnie moda na kierunki! ludzie ida na oklepane kierunki im bardziej oklepane tym z roku an rok wiecej osob je wybiera nierozumiem tego, pedagogow zwlaszcza po resocjalizacji, adminstaratorow i ludzi od zarzadzania mamy w polsce wiecej niz psow przepraszam za okreslenie

haha, pewnie przeleciala modere:D, dobre:D ja studiuje f.rosyjska.kocham swoj kierunek, ale boje sie, ze nic po nim nie bede miala, myslalam raczej o zrobieniu jakiegos kursu czy z logistyki, czy czegos innego,a nie branie drugiego kierunku. ech. a Wy?

kant dupy---> pytalam sie, jak to sie dzieje, ze ladujecie w lozku.no dobra, spotykacie sie przypadkowo na piwie, kazda jak mysle ze swoimi znajomymi, ok.jakos tam sie zgadujecie, zaczynacie gadac, no i musza byc jakies sygnaly, prawda?ktora pierwsza wysyla? no i czy nie masz stracha? jednak niewiadomo jak druga str zareaguje. :)

Gość dsgsdrg
nierozumiem tez osob ktore studiuja tylko po to by poprostu studiowac! wydaje mi sie ze to wina presji spolecznej wszyscy studiuja to w koncu nie moge byc gorszy.

Gość ja stiuduje tylko 1 kierunek
i nie czuje sie gorsza od tych co studiuja 2 lub wiecej. zdecydowana wiekszosc moich znajomych studiuje 1 kierunek! po studiach planuje isc na studia podyplomowe z innego zakresu :D

To teraz wyobrażam sobie, co by było gdybym to ja podszczypnął jakiegoś amorozo :classic_cool: Na szczęście z tym spojrzeniem to prawda.

odawazna, odwazna. a co do pielegniarstwa, zebys w przyszlosci nie wykorzystywala pacjentow, jak nie beda w stanie sie bronic:, albo nie beda swiadomi :P powodzenia:)

W Kill Billu spośród tabunów śmiercionośnych postaci tylko dwójka była płci męskiej, z czego jeden nie znał kung-fu - odszczepieniec :D Kant Dupy, powinnaś napisać jakiś poradnik wyrywania lachonów.

rzeczywiscie, w branzowym klubie, to nawet i ja bym poderwala, a tak to nie odwazylabym sie:D chcoiaz nie powiem, raz propozycje calowania zlozylam i nie zostalam odrzucona:P.oczywiscie chodzi o kobiete.

Ruda Rosjanka - to uruchom jeszcze jedną funkcję języka i będziesz z Kantem jak równy z równym :)