Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam powiedziec Mamie

Niesprawiedliwa Mama

Polecane posty

a chodzi dokladnie o to, ze mam starsza siostre, ktora ma dwojke dzieci..dwa czy trzy lata temu poprosila nasza Mame o to aby zaopiekowala sie jej dziecmi przez wakacje bo ona chciala by pojsc do pracy ...Mama odmowila tlumaczac sie, ze jej dzieci tez nikt nie pilnowal... No i teraz moja mlodsza siostra ktora poprostu wyprowadzila sie z domu po 18 urodzinach do swojego chlopaka (teraz meza)..wprowadza sie spowrotem do moich rodzicoiw, bo nie pasuje jej u tesciow...no i ma roczne dziecko... mama jest poprostu w siudmym niebie, ze bedzie mogla sie opiekowac malym a moja mlodsza siostra pojdzie do pracy... uwazam, ze jest to cholernie nie sprawiedliwe... jak mam to powiedziec Mamie aby sie nie obrazila??

Gość prosto z mostu powiedz
sorry ale glupio zagrywa

Gość czy ktoś ci dawał gwarancje
na sprawiedliwe życie? Sprawiedliwości nie ma i nie będzie. Im szybciej się z tym pogodzisz, tym lepsze będziesz miała życie

ale najbardziej mi zal mojej starszej siostry..bo ona i zaradna i w ogole.. a ta juz raz pracowala i coo? po msc powiedziala, ze juz jej sie nie chce... wkurza mnie ta cala sytuacja... co by nie mowic ostatnio zauwazyla, ze moja mama prowadzi z tata pewna gre.. a mianowicie..mieszkam obecnie za granica i prosilam mame aby przyleciala, ze zaplace za bilet i.t.p..a ona , ze nie bo tata sie nie zgadza.. no wiec jak bylam ostatnio w polsce to mowie do taty czy moze mama przyjechac, a on ze jak chce to niech jedzie...wtedy mama wymiekla i powiedziala, ze to ona nie chciala..bo co by bylo z moimi mlodszymi bracmi ( ktorzy maja po 14 i 17 lat)...

Gość dfsf
twoja mama jest troche nie fair :(

Gość mama niedojrzala emocjonalnie
do posiadania dzieci (a troche ich jest :) ) zachowuje sie nieodpowiedzialnie, niesprawiedliwie...coz...moze przechodzi menopauze i cos sie jej pofyrtalo...zdarza sie

To ile was tam jest? 5? A mamie mozesz powiedziec prosto z mostu. Niech sie nawet obrazi. Ale nie sadze, zeby to cos zmienilo. Bardzo czesto tak jest, ze mamy pomagaja swoim najbardziej nieudaczynm dzieciom, choc te bezczelnie je wykorzystuja. A zaradne dzieci musza sobie radzic same.

Gość dziwna kobieta serio