Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palmersowa

Przeczytajcie. Czy wasi faceci tak czasem robia?

Polecane posty

Gość Palmersowa

Otoz mojemu facetowi czasami zdarza sie ze jak ja do niego dzwonie a np jest gdzies w banku akurat i cos zalatwia czy w sklepie (i ja akurat slysze ze jest w jakims miejscu publicznym ) to chwile pogada i mowi ze zadzwoni za chwile lub pozniej bo teraz jest zajety ale nie oddzwania jednak ?? Czy wasi faceci tez tak czasem robia ze mowia ze oddzwonia za chwile a jednak nie oddzwaniaja ??

Gość jestem facetem i tak nie robię
aczkolwiek zdarzyło mi się zapomnieć, miałem w pracy jakieś istotne spotkanie, powiedziałem że zadzwonię jak się skończy, ale było burzliwe i jakoś mi wyleciało z głowy.

Gość a ja jestem kobietą
i nie zajmuję się takimi pierdołami...

Gość gnchfxzdsa
ja jestem kobietą i robię dokładnie tak jak Twój facet. Zwyczajnie nie lubię rozmawiać przez telefon, zwłaszcza w miejscu publicznym. To mąż zawsze do mnie dzwoni, z reguły nie chce mi się oddzwaniać. Mam telefon bo dali mi służbowy w pracy, sama bym nie kupiła. Jak ktoś chce pogadać to na spokojne w domu, a nie przy ludziach którzy muszą słyszeć o czym mówię, zwyczajnie nie lubię!

Gość mojemu tez sie zdaza
ze nie oddzwania, i to nie tylko do mnie, czasami jestesmy w miescie dzwoni jego mama lub brat, o mowi zadzwonie do ciebie jak bedzie ciszej i potem ja musze mu przypominac ze mial zadzwonic... faceci tacy sa, ze jesli nie ma jakiej pilnej sprawy to szybko im z glowy wylatuja takie rzeczy jak odzwonienie jakby cie zdradzal to by wogole nie odebral telefonu tylko wylaczyl i powiedzial ze mu bateria padla ;)