Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dudu Fifa

Czy podczas grypy bolą jajniki?

Polecane posty

Gość Dudu Fifa

Wczoraj około godziny 23 zaczoł mnie boleć brzuch był wzdęty i dostałam ostrego rozwolnienia, co 2 godziny chodziłam do toalety by sie oprożnić. Później poszłam się wykąpać, kąpałam się w gorącej wodzie by rozluźnić bóle brzucha. Gdy wyszłam z kąpania i chciałam położyc się spać dostałam dreszczy, czułam się jakbym była ogniem byłam taka ciepła ale to nie przez kąpiel, ciało wydawało nadmierne ciepło. W nocy ciągle się przebudzałam az wkoncu dostałam gorączki wysokiej, głowa strasznie mnie bolała, kręgosłup. Czułam takie pikanie raz w sercu raz w żołądku raz w jajniku lewym a raz w prawym zrobiłam sobie zimny okład na głowe, wypiłam miętową herbate i w nocy co 1 h do toalety chodziłam, zmusiłam się do zmywiotowania bo coś mi siedziało na żołądku, sama herbata poleciała. Około 10 dostałam Ibuprom i poszłam się zdrzemnąć poczułam się o wiele lepiej poźniej gdyż zaczełam się pocić w nocy w ogole sie nie pociłam. Ból głowy ustąpił. Ale do tej pory mnie boli brzuch i krzyż. Wykluczam ciąże gdyż mam 16 lat i nigdy nie współżyłam. Grype chyba ostatnio mialam 3 lata temu i nie pamiętam jak to jest, miałam tydzien zwolnienia ze szkoły bo byłam przeziębiona w wczoraj mnie to wszystko wzieło. Czy bole jajników mogą byc tym spowodowane? Okres miałam 2 tyg temu. więc to nie bole miesiączkowe.

Gość nie potrafię ci pomóc ale
chciałbym aby wszystkie kafeteriuszki zwróciły uwagę na wypowiedź autorki. Bardzo ładnie podane wszystkie istotne szczegóły, które pozwalają chociaż spróbować pomóc, a nie "boli mnie brzuch, czy jestem w ciąży?".

Gość Dudu Fifa
Dziękuję ;) za miłe słowo. Boję się że mogę mieć coś z jajnikami, zapalenie jakieś czy coś. Jestem hipondryczką, potrafię wmówić sobię ciąże nawet gdy tylko siedze chłopakowi na kolanach w ubraniu. Wszystko sobie umiem wmówić ale te bole mnie nie pokoją.