Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę nerwowa

Co was najbardziej denerwuje w waszym najbliższym otoczeniu?

Polecane posty

Gość troszkę nerwowa

Mam na myśli jakieś nawyki. A więc zacznę pierwsza: matka: -zanim wyjdzie do sklepu czy gdziekolwiek wybiera się 2 godziny, i później i tak stwierdza, że nigdzie nie idzie :O -chce mnie utuczyć żebym przytyła, a jak już zrobi jakieś zakupy to nigdy nie kupuje tego co ja jem :O -pali wszystkie patelnie i garnki :O -kiedy zadzwoni telefon to ona do niego biegnie, zamiast podejść spokojnie :O brat (właściwie teraz to nie aktualne, bo już się dawno wyprowadził ale niech zostanie) -zawsze wstawiał puste opakowania do lodówki :o -nigdy brudnych ubrań nie wkładał do kosza, tylko rzucał obok :O -wszędzie zabierał ze sobą pilot :O -zanim gdzieś wyszedł to również zajmowało mu to 2 godziny, tylko, że biegał bez sensu z kąta w kąt :O przyjaciółka: -odpowiedzi typu: "bo nie", "bo tak" 😠 -staranie się na siłę przypodobania innym :o druga przyjaciółka: -zanim odpowie na pytanie to 5 razy się zastanawia :O -ma strasznie mozolne ruchy :O sąsiedzi: -wszystko :D ja: -moje lenistwo :O -to, że jest mi zawsze zimno :o -to, że zawsze z rana i po południu chce mi się spać :O Ogólnie to trochę nerwowa jestem :D A jak jest z wami?

Gość troszkę nerwowa
upupuupupu No nie mówcie, że was nic nie denerwuje ;)

inni to że inni są rozrzutni i marnują tyle rzeczy że są niezdecydowani że są leniwi i nie chcą współpracować że są niedomyślni i trzeba coś robić za nich ja że jestem niezdecydowana że jestem obowiązkowa i robię to co zrobić trzeba czekam do ostatniej chwili czekam żeby coś zrobić

Gość Infected boy
Mama- Wydaje 2 tysiace na pare okularow siedzi w sklepie 2 h nie umie jezdzic samochodem nawet na automacie brat wyrywa glupie cipy na kase wyrywa glupie cipy na samochod wyrywa glupie cipy na drogie ciuchy Tata nie daje mi jezdzic swoim samochodem:D Ja; lubie wkurwiac i bawic sie blacharami:D

Gość najbardziej mnie wkurza
jak jestem na necie i jest siec przeciazona normalnie mam wtedy ochote kogos zatluc

Gość mnie najbardziej wkurza
jak mama ciagle gasi wszedzie swiatlo sprzata ciagle