Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sister.met

zwiazek 18 latki z 28 letnim facetem ... czy ...

Polecane posty

Gość sister.met

czy taka dziewczyna musi sie liczyc z tym, że zwiazek z tak starszym facetem, jest pozbawiony typowych "nastoletnich" zachowań a wiaze sie np z szybkim sypianiem ze soba ?

Gość kobita26m
nie widze innego wyjscia.

Gość rrert465
Niekoniecznie.

Ja jestem w takim związku. I to czy szybko się z kimś idzie do łózka raczej nie zalezy od tego czy jest duza różnica wieku. Idzie się wtedy kiedy sie chce ale młoda dziewczyna musi sie liczyc z tym, ze niektorzy faceci w tym wieku maja juz co nieco za sobą i ze nie beda czekali latami az partnerka bedzie gotowa. Prawda jest taka, ze jak ona bedzie zwlekała rok, dwa z seksem to on znajdzie sobie inną, przecież jest tyle wartosciowych i chetnych kobiet na swiecie, ze na bank sie jakas mu trafi. Tak niestety mysla niektorzy faceci. Ja proponuje zapytac sie faceta jak on to wszystko widzi, zeby nie było potem płaczu albo rozczarowania :)

Gość sorry ale jestem cool
verdine ma racje "ale młoda dziewczyna musi sie liczyc z tym, ze niektorzy faceci w tym wieku maja juz co nieco za sobą i ze nie beda czekali latami az partnerka bedzie gotowa" z tym ze rok? dwa ? to gruba przesada jakas. raczej mowimy tu o miesiacu, dwoch miesiacach.

Gość miesiac czy dwa max poczeka

wiesz jeden poczeka miesiąc, dwa inny bedzie chciał czekac rok albo i wiecej. Osobiście znam takich co poczekaliby max 2 miesiące a potem poszukali innej, rownie fajnej, ładnej i gotowej.

Gość Rubinowooo
Ja jestem w podobnym wiekowo zwiazku juz dwa lata i jest oki :)

Gość Barbie Girl_
Odpusc sobie. Faceci w tym wieku sa do dupy. Nie poswiecaj swojego mlodego cialka dla kolesia przed 30... On juz sie wyszalal. Ty nie, same problemy.

Gość Barbie Girl_
Odpusc sobie. Faceci w tym wieku sa do dupy. Nie poswiecaj swojego mlodego cialka dla kolesia przed 30... On juz sie wyszalal. Ty nie, same problemy.