Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PeneLoppe

prywatny detektyw-korzystał ktoś?chyba musze i ja...

Polecane posty

Nic mu nie mogę udowodnić a ewidentnie kłamie. Sprawił,ze moja miłość do niego przeplata się już z nienawiścią. nie chce cierpieć.mam dość.nie chce by robił ze mnie głupią. korzystaliście?ile kasy trzeba w to włożyć i jak to wygląda?

Poszukaj czegoś może w internecie :) Nie mam zielonego pojęcia ile coś takiego może kosztowaćale na pewno bardzo korzystne :)

jasne,ze są oferty,już sprawdzałam. ale żadnych konkretów i wszędzie,ze cena ustalana jest indywidualnie...

aha czyli możliwe, że cena zalezy od sytuacji więc lepiej podejść do jakiegoś biura detektywistycznego i zapytać o szczegóły ;)

" PeneLoppe jasne on wie,tyle to i ja wiem teraz on musi wiedziec,ze i ja wiem proste " Jesteś błędzie:P.Ujawniasz pospolite nieprawidłowe podejście do sprawy:P.Należy w takich przypadkach zadbać aby wiedzieli o tym także sędzia i prokurator:classic_cool:.

Gość takajednatakajedna
Kiedyś dzwoniłam i powiedzieli , ze jest stawka chyba 150 za godzinę... Więc jak będą za nim jeździć tylko jeden dzien, to straszne pieniądze... raczej wymyśl coś innego...

hmmm..a ja sobie zaplanowalam tak ze dwa tygodnie... w końcu gnoja trzeba konkretnie pośledzić... a taka kasa? i ja mam jeszcze do niego dokładac? o nie:P

Gość gość
Fajnie się moją sprawą zajął Tomasz Anioł, na stronie http://aniolkrupski.pl jest do niego kontakt. Mąż prowadził podwójne życie i moje przypuszczenia i obawy się niestety potwierdziły, ale gdyby nie detektyw to bym żyła pewnie przez kolejne miesiące albo lata z domysłami zamiast dowodów...a tak jesteśmy już po rozwodzie z winy męża co nie było trudno udowodnić przed sądem.