Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markerem zakreślaczem

co to ma wszystko znaczyc? czy to uczucie?

Polecane posty

tak poznalismy sie na wycieczce, w sumie to zapoznała nas kolezanka... (bo wiedziala ze on mi sie podoba) wiele rozmów takich o niczym (szkola, zajecia,zainteresowania....) ale nie za długich...przeprowadzilismy w ciagu tygodnia. w czasie jednego tanca "miział mni epo dłoni" nic nie mówiąc, nawet nie patrzył mi w oczy... patrzył na tamta kolezanke... po powrocie napisał do mnie na gg (numer wzial z naszej klasy, bo go wczesniej zaprosilam) pisał tak codziennie (rowniez o niczym, najczesniej apropos teo o czym gadalismy tam i moich zainteresowac, przeslal mi fotki na ktorych ja byłam(w jego aparacie o dziwo)... i tak piszemy NIE WIEM CO JEST GRANE... tylko piszemy choc mieszkamy koło siebie... a tak bardzo bym chciała COS WIECEJ czy to mozliwe? czy on cos ma do mnie w ogóle? czy po porstu utrzymuje kontakt z kolezanka... z wycieczki?

dodam, ze jest bardzo niesmialy, bardzo bardzo.... ale nie wiem co to ma wszystko znaczyc... Zagaduje na gg apropos opisów, jak mnie 3 dni nie ma to syglnalki puszcza na tel lub ";)" smsem.... powiem ze NIE mamy po 15 lat..... :( Wstydzi sie? co zrobic???????????

Gość markerem zakreslaczem
ja tego dluzej nie zniose! nie wiem co mam robic........... rozmawiamy.... piszemyyy... często... na głębokie tematy.... i nic:( nie wiem czy on sie nabija... czy chce mnie na gg poznac, czy jestem zdystansowany.... AZ TAK NIESMIALY ?? pomozcie mi to zinterpretowac

Gość no to pomysl sama
To wygląda co najmniej dziwnie