Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dontask

Facet zmusił mnie do zrobienia,loda na pierwszej randce.

Polecane posty

Gość dontask

Jestem załamana.

Gość po co wchodziłaś
do jego auta/mieszkania na pierwszej randce

Gość dontask
To nie tak. Historia jest długa i skomplikowana. Wiem,że wyszłam na idiotkę,strasznie żałuję. Poznałismy sie prez internet.

Jak można kogoś zmusić na pierwszej randce do czegoś takiego?? musiałaś mu dać jakiś znak, że tego chcesz inaczej nie zrobiłabyś tego.

Gość te wspaniale netowe znjomosci
:O a myślałaś że się oświadczy?

Gość dontask
Znak? Żadnego znaku nie dawałam. Po prostu rozpiął spodnie,miałam odwrócona głowę i po chwili to sie stało.Zresztą nie będę pisac o szczegółach.

Gość dontask
Sorry,nie liczyłam nażadne oświadczyny,mam w dupie ślub szczerze mówiąc,to nie dla mnie.ale oczekiwałam jakiegos szacunku,kwiatka na powitanie,a nie kurwa mac takieego czegoś.Czuje sie jak brudna szmata,przez niego.

Gość tentegotego
no to cie zgwalcil oralnie. nie przejmuj sie...mi kiedys sie tez cos glupiego przytrafilo. Pozalam z kolezanka pewnych kolesi na imprezie, zalałam się konkretnie, ale mimo wszystko nawet sie trzymalam. poszlismy do samochodu, ja powiedzialam ze musze siusiu, to powiedzial zebym poszla za samochod zrobic, i weszla do samochodu....niestety alkohol jeszcze mocniej zaczal dzialac i ....zapomnialam zdjac majtki, nie skumalam tego,weszlam, a on zrobil mi minete odsuwajac obejszczane majtki :/...masakra....

Trzebabyło wstać chlapnąć go w pysk i wyjść a nie robić dalej. I masz racje że tak się czujesz bo tak Cie potraktował a ty nie zrobiłaś nic w tym kierunku żeby było inaczej...

Gość dontask
Teraz odradzam wszystkim kolezankom randek w ciemno,juz kilka kolezanek wypisało sie z sympatii.pl. Akurat ja musiałam trafic na takiego czubka,pierwszy raz w zyciu zresztą,po prostu czuje się okropnie.

Gość zrob sobie test
na hiva

Gość dontask
Boże,jasne ,że nie robiłam tego...po prosru tylko wsadził na chwilę,zaraz sie zmyłam.Ale nienawidze go teraz,chcę sie zemścić,ale nie wiem jak.

Gość adi_P
nie ty pierwsza ani nie ostatna

Gość dontask
Dobra,napisze,bo widzę,że nie kumacie. Siedzielismy n jkimś murku czy coś,on wstał i powiedział,że idzie się ,,załatwić'',więc ok.Siedział i czekałam i nagle złapał mi głowę i to zrobił,chwilę trwało zanim sie wyrwałam.

Gość jurgen
trzeba bylo go odgryzc i splunac mu nim w twarz

no wiesz,trudno było zakumać. mimo wskazówek trudno mi sobie to wyobrazić. jeśli to prawda to jest kurwą jakich mało!

Gość dontask
Najśmieszniejsze,że,, znaliśmy się,, przed tym pierwszym spotkaniem 8 miesięcy-duzo rozmów przez gg i telefonicznie.Facet wydwała się w porządku,bardzo konkretny człowiek. Spotkaliśmy sie i było cąłkiem miło.aż do tego zdarzenia.

Trzebabyło go ugryźć od razu byś się wyrwała... Dla mnie to jest jasne. a jeżeli się wyrwałaś to chyba nie masz nic sobie do zarzucenia a najlepszą zemstą bedzie jak się jeszcze raz z nim spotkasz ubierzesz się seksownie narobisz mu chęci i pryśniesz gazem w oczy i rozwalisz mu parszywą gębę...

Gość jak smakowałstał czy nie

Gość dontask
Sorry,za te literówki,ale jestem bardzo roztrzęsiona. To zdarzenie miało miejsce w kwietniu,teraz jest pażdziernik,i nie moge sie pozbierać,nie mam ochoty nawet patrzeć na jakiegoklwiek faceta,obrzydził mi wszystko.

Gość no ale to miałaś usta
tak otawrte, że wziął i wcelował ci, a ty byłaś odrócona i nic ie widziałaś? :o

Gość dontask
Jejku,jasne,że go ugryzłam,to wszystko trwało chwilę.Nazwałam to lodem,ale oczywiście nie było to TO w dosłownym tego słowa znaczeniu.

Gość no ale to miałaś usta
A jeżeli to prawda to trzeba było odgryżć