Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolopoop

kupiłam sobie prawdziwą skórzaną kurtkę a ci co mają ze skaju śmieją się ze mnie

Polecane posty

Gość lolopoop

twierdzą, że nikt w takich nie chodzi.Ja lubię takie kurtki wiecie takie jak na motor z podszewką.Pasuje do mojego stylu a te skajkowe obcisłe nie są dla mnie a każdy twierdzi że właśnie taką sobie powinnam sprawić

Gość lolopoop
wiem właśnie a wkurza mnie to że znajomi za każdym razem to komentują

Weź, proszę. Nie rozumiem tego.. jeżeli modne były szwedy wszystkie je miały, rurki, dzwony, botki, "czuby" etc. Kto powiedział że wszyscy mają wyglądać tak samo?! Teraz gdzie się nie rozejrzysz, każda ma "skórę" i wszystkie uważają się za bardzo oryginalne. No ludzie gdzie tu indywidualność... :0

Gość lolopoop
dlatego kupiłam taką kurtkę żeby była inna niż te podróby ze skaju.A wszyscy twierdzą że wyglądam jak jakaś kryminalistka albo metalówa.No ludzie nie rozumiem tego własnie a w kurtce chodzić i tak nie przestanę bez względu na ich komentarze

dla mnie tez te"skory" to jakis obciach, nie mam takiej i nie zmairzam miec, bo co 2 dziewczyna taka ma i zaczyna to wygladac tandetnie, podniwaz gdyz, nosza je tez te laski co wygladaja jak z bazaru. jeszcze na jakies oryginalnie ubranej, ta kurtka wyglada jakos lepiej. a co do autorki, to jaka ona jest? taka duza, obszerna? taka prawdziwa na motor?

dla mnie tez te"skory" to jakis obciach, nie mam takiej i nie zmairzam miec, bo co 2 dziewczyna taka ma i zaczyna to wygladac tandetnie, podniwaz gdyz, nosza je tez te laski co wygladaja jak z bazaru. jeszcze na jakies oryginalnie ubranej, ta kurtka wyglada jakos lepiej. a co do autorki, to jaka ona jest? taka duza, obszerna? taka prawdziwa na motor?

Gość jestes morderczyniaot co
twoja skora kiedys zyla.nie dziwie sie,ze znajomi sie smieja!!

Gość Warwik
zapodaj foto to ocenimy

skóra - super marzę o takiej fajnej czerwonej - kiedys sobie kupię narazie kasy trochę zal Lepsze niz jakas cerata na stół - bleeee kiedyś żyła ? fakt ale jak ze smakiem wjebałeś kotlecika to się świńskiej skóry nie czepiaj...

Gość ja też mam teraz prawdziwa
i mnie się podoba - czuję się w niej świetnie ,ma wyjątkowy krój i nie obchodzi mnie co inni gadają :d

:o po chuj odkopujecie te stare tematy?chyba ze to tak dla zwały:D