Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr. Marcin 24

pytanie do kobiet w wieku 20 - 30 lat

Polecane posty

Gość do tego jarka z 84
moim zdaniem nadajesz się do psychologa -czy już byłeś?

z a wiec tak zgadzam sie :) ja sie gole bardziej dla wlasnego samopoczucia do Magdusi 18 spoko mozesz pisac nie wiedze problemow... kazda wypowiedz jest wazna

Gość Myśl o tym że z moim facetem
miałabym wymieniać poglądy o tym, który rodzaj depilacji jest najlepszy dla ud wzbudza we mnie mało pozytywne odczucia :O

Gość do mr. marcina 24
Po chwili namysłu, nie przeszkadzałoby mi golenie nóg u faceta. Może dlatego, że nie lubię bardzo owłosionych mężczyzn. Nie wiem, skąd tyle kontrowersji w związku z tym. Golenie ciała przez mężczyzn nie jest nowe. Już w starożytnym Rzymie mężczyźni regularnie golili całe ciało, ponieważ uważali, że owłosienie jest niehigieniczne.

diabeł wcielony - chce sie zapytac dlaczego u ciebie jest tak duzy brak tolernancji ?? kazdy sporo ludzi golenei ciala przez faceta utozsamia z pedalstwem. a widzieliscie kiedys pedala ze tak gadacie??? czy tylko z filmow ich znacie??? np w filmach poronograficznych czesto jest pokazane jak facet konczy w buzi kobiety - i wy tez tak myslicie ze to jest ok?? bo na filmach pokazuja?? ---- nie do konca rzadko ktora kobieta lubie gdy facet konczy jej w ustach. wiec jak nie widzieliscie ludzi o innej orientacji sexualnej to lepiej sie nie odzywajcie

Gość cscscscscsc
Szczerze? wolałabym by mój facet miał ciekawsze hobby niż pielęgnacja i depilacja. Oczywiście-zadbany-tak, ale golenie tylko twarzy (ew może przyciąć za długie włosy pod pachami itp) żadnej farby do włosów i wymyślnych fryzurek, obcisłych spodenek, chcę FACETA nie panienki

jarek wypowiada sie na temat gejow a nie wie co to botox hehehehehehehe :) dobre :):):) nawet chlopie nie wiesz ile ludzi gejow jest na silowniach - i przewaznie geje sa bardzo duzi duze miesnie lysa glowa itd.... mysle chlopcze ze ktos Cie kiedys skrzywidzil i dlatego uwziales sie na tych homoseksualistow :)

moje zdanie jaest takie że facet z ogolonymi nogami to pipa. Robienie z siebie panienki to nie jest dbanie o higiene tylko wykolejenie jakieś. Stringi nosisz?

Gość ale święte oburzenie
Panowie na tym forum, przez atak na autora, koniecznie chcą udowodnić, że oni są hetero:D Miałabym co do tego wątpliwości:D

DO cscscscscsc - ja nie mowie tu o farbowaniu wlosow czy o wymyslnych fryzurach. normalna fryzurka. nawet mam zarost dwudniowy :) - zawsze a do tego kto sie pytal o konczeniu w buzi czy mam problemy... z czystej milosci do kobiety nie spuszczam sie jej do buzi. mam dla niej szacunek... mysle ze u CIebie z tym jest problem

Gość lilililililililili
Moim zdaniem na goleniu pach i jajek powinienies poprzestać, golenie klaty jest dziwnym pomysłem - podobaja mi się męskie klaty i troche włosów nie zaszkodzi, golenie nóg jest moim zdaniem chorym pomysłem i gdybym dowiedziała sie,że mój facet to robi wysmiałabym go i oddała na leczenie

Gość przytualsny_zwierz
hmmm. powiem szczerze dziwi mnie tak wielka aktywnosc panow w tym temacie ktory ewidentnie skierowany byl do kobiet.panie jarku nie interesuje nas jakich facetow pan lubi...;)a jesli chodzi o mnie to mi zadbany facet nie przeszkadza o ile nie podkrada mojego depilatora ;P

ale święte oburzenie - dziekuje Tak naprawde ludzie nie chca sie odroznaic od innych - dlaczego?? bo zostana nazwani wykolejencami. :) dlatego jest ten spor gdyby powiedzieli ze oki rob facet co chcesz twoje nogi - to by stracili wg nich honor stwierdzili by ze zachowili sie jak "ciota" - brak tolerancji i czysty stereotyp oraz brak wychylenia sie ku przecwinosci streotypowi, strach przed osmieszeniem z zewnatrz. Dla wielu " lepiej byc taki jak inni - po co sie wychylac po co obrywac po co mam narazac sie na negatywne opinie - wole pozostac w tej piwnicy" tak to juz jest

Gość do mr. marcina 24
Ludzie, co was obchodzi, co on robi ze swoim ciałem! Co was tak ubodło?! Chce sobie golić nogi, to niech sobie goli! Wy nie musicie, jeśli to wam się nie podoba. Będziecie wtedy bardziej męscy:D Poza tym, pytanie było skierowane do PAŃ! Skoro panowie wypowiadacie się na tym topiku, to może macie problem z tożsamością płciową??

Gość a ja sądzę
że to tylko i wyłącznie kwestia gustu. Lubię, gdy facet ma ogolone pachy i podcięte włosy w miejscach intymnych. Na klacie i nogach włosy mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie - wolę jak są, ale nie ma musu. Za to broda (nie wąsy) musi być. I tyle. Taki gust :)

Gość włochymusząbyć
wole włochatych :D

facet z ogolonym całym ciałem bardziej przypomina niemowlaka niż kogoś kto chce się odróżnić. Taki niedorozwiniety duży chłopczyk. Tyyy a może ty lubisz takich kilkulatków?

Gość jarek ma jakiś problem
?? Twoje zianie agresją na tym forum jest znamienne.

Mr. Marcin 24 ogol nogi załóż spódniczkę i idź na miasto ;) na pewno jakiś facet Ciebie wyrwie ;) ;)

Gość do mr. marcina
Jeszcze raz pytam, co wam tak przeszkadza w goleniu nóg przez autora?? Czujecie się zagrożeni, czy co?? Jak zazdrościcie, to sami sobie wydepilujcie i nie będziecie musieli czuć się gorsi. Żal mi was.

Gość do do mr marcina
kretynie/kretynko! ludzie sie tu wypowiadaja, bo sam zaytal o zdanie. po to jest forum :P