Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr. Marcin 24

to pytanie kieruje do kobiet w wieku 20 -30 lat

Polecane posty

hej prosze Was drogie Panie o wyrazenie swojej opinii na temat depilacji nog przez faceta. Jesli facet jest wysportowany dba o siebie dieta cwiczy pracuje i okazuje wiele milosci, zrozumienia dla swojej kobiety. Zawsze jest dla niej oparciem. To czy mialybyscie cos przecwiko temu, zeby golil sobie nogi tors brzuch pachy miejsca intymne?????? prosze Kazda z Was o wyrazenie swojej opinii. dziekuje pozdrawiam Marcin

ale po co? pachy?-ok, jesczze rozumiem, jajka no dobra, moze tez, chcoiaz sama nie wiem, ale nogi? owlosione nogi u faceta sa super:D serio.

Gość magdalena 22 lata
nigdy w zyciu!! ani pachy,ani miejsca intymne ,a w szczegolnosci nie nogi!! dla mnie facet moze co najwyzej golic twarz. choc i tak mysle,ze kilkudniowy zarost jest sexy:)

Gość alfabetagama
mam 22lata i bardzo podobaja mi sie wydepilowani faceci.i podziwiam ich za odwage bo w naszym zasciankowym kraju jak facet ogoli nogi to jest juz gejem.moj narzeczony goli pachy i miejsce intymne.i robil to juz zanim mnie spotkal ;)

Gość cóż klapki spadły z oczu
może sobie golić, ALE moim facetem ta "zniewieściała baba" nie byłaby!

Gość djgnkj
Większości raczej to się nie podoba. Ja chciałam zmusić swojego chłopaka do ogolenia nóg, strasznie się opierał, ale mi te owłosione nogi przeszkadzały. Nawet moje koleżanki się pukały w głowę jak się dowiedziały do czego go zmuszam :D

jestem bardzo zadowolony z waszych wypowiedzi :) bardzo Wam dziekuje ps ten sam temat toczy sie na zdrowie i uroda podaje linka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4238554&start=60 kliku facetow upiera sie ze jestem gejem :) fajna dyskusja zapraszam na zdrowie i uroda :) alfabetagama - bardzo mis ie spodobala Twoja wypowiedz - dziekuje :)