Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mało

mało jest dobrych ludzi na świecie

Polecane posty

Gość bardzo mało

wiekszość to kanalie albo moralne dna ty też jesteś dwulicowcem i egoistką a Bozia patrzy....

Gość no widzisz diabełku
jak sie buntujesz dobrze ci w tym egoizmie dla wygody w nic nie chcesz wierzyć a Bozia patrzy....

Gość sjgnj
jestem egoistką, ale nie jestem dwulicowa :P Wiele osób uważa, że są dobrymi ludźmi itd, a wcale tak nie jest. Ostatnio poznałam, a raczej lepiej poznałam pewne małżeństwo, którzy są naprawdę dobrymi ludźmi i byłam w szoku ;)

Gość a co ty z tymi górnikami
górnicy odeszli do lepszego świata, albo do piekła ziemski żywot to tylko próba, taki Big Brother prawdziwe życie zaczyna sie po śmierci

Gość piczka-katoliczka
Jestem dwulicowa i egoistyczna.I nie mam zamiaru tego zmieniać.A bozi chuj w szyję

Gość wasz bunt jest daremny
w nastepnym życiu spotka was to zło i niegodziwość które dawaliście w tym życiu innym kobieta która zdradzała będzie zdradzana i będzie cierpieć złodziej będzie okradziony morderca będzie patrzył na śmierć swoich bliskich bogacz który gardzi biedakami będzie bezdomnym żebrakiem piękna kobieta która gardzi brzydkimi będzie bardzo brzydka itd......za wszystko zapłacicie i tak do czasu, aż wasza dusza się oczyście ze zła :)

Gość wykasujcie ten temat
nie ma sensu zakładać tematu jak później część odpowiedzi jest usuwanych i wygląda jakby ktoś gadał sam z sobą w ogóle dziwne na tym forum panują zwyczaje, ktoś coś głupiego napisze leci na śmietnik i prosi o wykasowanie, to specyfika kafeterii i według mnie minus DELETE IT modziu

zamiast narzekać i mieszać w to Boga, lepiej samemu się zmienić i zrobić coś dobrego dla świata. Jakby każdy dbał o swoje własne sumienie zamiast narzekać na brak sumienia innych świat byłby idyllą