Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwy jest ten swiat 35

Jak to jest? Im jestem starszy tym wiecej ładniejszych kobiet udaje mi się zdoby

Polecane posty

zdobyc, kiedys tak nie bylo. Mam 35 lat, zauwazylem,ze interesuja się mna 20stki, 30stki, nawet starsze. A ja wcale nie mam cisnienia zeby dzialac, wszystko na luzie robię. Nie jestem zbyt przystojny,ale zadbany. Jak mialem naście lat nikt sie mną nie interesowal, choc bajerowalem na prawo i lewo. Dzienwe to jest.

Gość zinnka
Wcale nie jest to dziwne:) 20-latek niewiele wie o seksie, a facet w twoim wieku juz calkiem sporo. Poza tym, niestety dosyc trudno o super zadbanych facetow, i to takze przyciaga kobiety.

No niby tak, to ma rzeczywiscie sens co piszesz, ale z drugiej strony nie jestem przystojny, taki zwyczajny, pospolity jestem.

Gość Zinnka
Pospolity? Daj spokoj, super przystojniakow nie jest tak wielu, z reguly mezczyzni sa przecietni. I wsrod tych przecietnych kobiety szukaja interesujacych...

Gość Blanka 29 Otwock
zinnka, heheh trafiłas swoim zdaniem w dziesiątkę dokładnie tak jest

Gość gitarra
zdobyć =zaliczyć? jesli chodzi o zaliczanie to co w tym trudnego niby???? wszyscy chcą sexu, wiec nie jest to duży problem by kogoś na ten sex namówić..

Gość nunanuna
ja mam 23 lata i gustuje tylko w facetach po wyzej 30tki bo sa dojrzalsi od moich rowiesnikow, bardziej mescy i doswiadczeni. moj facet ma 36 lat i tez nie jest mega przystojny

Gość gitarra
offerma, na necie jest pełni nagrzanych żonatych gości. mozna przebierać. także pełno nagrzanych mężatek, które niczego nie żadają w zamian jak odrobiny dyskrecji. no i stare polskie przysłowie "wybredny nie dupi". taki lajf ;)

Gość gitarra
eeeee, to kwestia gadki i pewności siebie wyłącznie. jak masz sie za nieboraka, to kobiety tak własnie Cię widzą.....