Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na nic

przypał..wyszłam na idiotke? ehh

Polecane posty

Gość wszystko na nic

tak sobie wczoraj troche wypiłysmy z kolezanka u mnie w domu i siedziałysmy u mnie na gg i moja kumpela zaczela sie wygłupiac i napisala do mojego eks jakies tam literki.. nie wiedzialam co zrobic więc napisalam mu "sorki pomylka cos mi z klawiaturą jest nie tak" pewnie wyszłam na idiotke i pomyslal ze specjalnie to zrobilam.. ale najbardziej dobiło mnie jeszce to że nawet nic na to nie odpisal.. ;/ bynajmniej wiem teraz ze juz mu wogole nie zalezy :((

Gość przeciez to twój eks
jak ma mu zależeć na tobie jak nie jesteście razem .... ????? :(

Gość nigdy i pod zadnym pozorem
nie pisz do niego pod wplywem alkoholu ani nie dzwon. masz racje wyszlas na idiotke, a on dodatkowo ma ucieche, ze nie dosc, ze cie zostawil, to biegasz za nim jak kot z pecherzem. daj na luuuuuz, dziewcyzno. zadbaj o swoja dusze, a dopiero pozniej, jak poczujesz sie pewnie igraj z oginiem (wybieraj kolejnych partnerow). w tym stanie ducha, w ktorym jestes, to kleska totalna :P

Gość zinnka
No, faktycznie zle to wyszlo. Wyciagnij wiec wnioski i usun jego gg z kontaktow, aby uniknac takich "pomylek" w przyszlosc. I "podziekuj" kolezance za glupote, bo faktycznie postawila cie w sytuacji nie najlepszej. Chlopak okazal sie madrzejszy od was obu...

Gość wszystko na nic
no ja nie zamierzałam do niego pisac.. to wszystko przez nią :( ale czasu juz nie cofne.. a myslalam ze mu jeszcze zalezy choć trochę, bo bynajmniej tak wynikało z jego opisów.. od tej pory jak sie rozstalismy cały czas miał jakies smutne.. ale widocznie sie myliłam.. :(

Gość Magicca
No to zweryfikuj swoje myslenie...smutne, ale prawdziwe. Nie zalezy mu i tyle. Pogodz sie z tym. Najwazniejsze jest to, aby realnie oceniac sytuacje, a nie ludzic sie nie wiadomo jak dlugo.

Gość fdbfdbfdbfdb
zrobilas przypal, ale jednoczesnie jest ci smutno, ze mu "nie zalezy"???/ ile ty masz lat dziecko.....

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
Jeśli jest to Twój eks, to dlaczego nie wykasowałaś go z GG?

Gość aniqua
olej to konkretnie, jego tez

Gość jolciunia
Hihihi najlepiej to zignorowac:) Tez mialam taka sytuacje tylko ze napisalm: " co tam u ciebie?" i tez mi nie odpisal ale ja to olalam;) Wogole sie tym nie przejmuj! TYak to przezywasz jakby niewiadomo co sie stalo! Przeciez to nie jest nic czego mozesz sie wstydzic! Moim zdaniem to nic glupiego te nic nieznaczace literki tylko glupio wyszlo z tym ze napisalas mu to potem... heh A jesli nie jestescie juz razerm to nic dziwnego ze mu juz nie zalezy...:/