papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 Hej mam bardzo ważne pytanie w piątek 2 października kochałam sie z chłopakiem i w ten dzień straciłam dziewictwo w połowie sex u pękła gumka ale on sie nie spuścił we mnie tylko na mnie. W ten dzień byłam dwa dni po okresie czy mogłam zajść w ciążę?? Prosze pomozcie a jak bym zaszla to jak ja usunac zeby starzy sie nie dowiedzieli i oprucz aborcji ?? Prosze pomóżcie!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedem zyczeń Napisano Październik 4, 2009 dla pewnosci zrob test ciążowy w ddniu spodziewanej miesiaczki, bo tak to mogę Ci fałszywe wyniki wyjsc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 a w poniedzilek zrobila bym test bo po 4 dniach sie robi czy wyjdzie dobrze czy fałszywy wynik, a miesiaczke mam nie regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 dziewczyny a mi sie okres spoznia 9-10 dni . robilam wczoraj test ciążowy ale wyszedł negatywny. dlaczego wiec ona nie przychodzi ;( ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedem zyczeń Napisano Październik 4, 2009 po 4 dniach pozytywny wynik ? to gratulje psss odczekaj miesiac i zrob ! a Ty przestan sie stresowac to przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 4, 2009 bo się za bardzo stresujesz!! wyluzuj wreszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 Heh jak mam wyluzować jak mam 14 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 jak mam wyluzowac jak mam 14 lat i nie mam zamiaru byc matką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 no nie ukrywam ze caly ten miesiac chodzilam strasznie naladowana. myslalam ze okres przyjdzie ale wczoraj wkoncu zrobilam test - strasznie mnie cieszy jego wynik. chodz boje sie ze cos szwamkuje . postaram sie opanowac od nerwow i nie myslec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 4, 2009 madziarka no i pozytywnie.. przestań o tym myśleć a okres przyjdzie :) możesz być tego pewna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 zeby sie nie martwic naj lepsze jest piwko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 papergirl76 >> no a Ty to chyba troche nie rozważna jestes jak w wieku 14 lat zaczynasz współżycie !!! do książęk powinnaś się dziewczyno wziąć a nie za seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 dziękuje za dobre słowa :) ja równiez mam taka nadzieje. :) a czy test robiony tyle dni po spodziewanej miesiaczce jest wiarygodny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 wiez ze przesadzilam no ale cóż co sie stalo to sie nie odstanie a na na uke mam zawsze czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahaaaa Napisano Październik 4, 2009 co się martwisz.. nie chcesz być matką ty... ale jest tyle kobiet które pokochałoby takie bobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 wiem* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 4, 2009 tak:) dlatego bądź spokojna:) nie będziesz jeszcze mamą:) a TY 14-latko zamiast za sex i piwo weź się za książki bo na resztę masz jeszcze czas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 eh jak jak bym byla w ciaży to w zyciu nie oddala bym swojego dziecka komu innemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 ufff strasznie mi ulzyło :) mam 18 lat ale mama nie chcialabym jeszcze zostac . Zgadzam się na wszystko inne masz czas a nie na to by zachowywać się jak 20 latka a wtedy się martwic. a jak juz tak bardzo chcesz się za to zabierać udaj się po anty.- ja sama na swoim przykladzie we wtorek sie wybieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 Laski kkedy mam robić test żeby był wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 4, 2009 ja w wieku 14 lat nie chodziłam na piwo bo nie to było mi w głowie! a pierwszy raz współżyłam w wieku 18 lat! 14 to stanowczo na mało! ale skoro taka dorosła już jesteś to powinnaś wiedzieć jak się zabezpieczać przed ciążą????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 jezeli masz miesiaczce nie regularna zrob 2 tygodnie po stosunku powinien byc wiarygodny. a jesli masz tegularna zrob w dzien iedy powinnas ja dostac lub dzien po ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 nie regularna* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 4, 2009 papergirl76 ktoś już Ci przecież napisał żebyś zrobiła test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki czy nie? oczywiście jak jej nie dostaniesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 regularna* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 4, 2009 dokładnie tak chociaż ja chcialam kilka dni poczekac i zrobilam dopiero 8 dni po ale wynik negatywny wiec chybamoge byc spokojna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 kass20 teraz sa inne czasy np moja kumpela w wieku 13 lat stracila dziewictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 4, 2009 to naprawdę macie się czym chwalić... ledwo co okresu dostaniecie i już... ehh.. ja do dziś jestem z chłopakiem z którym współżyłam pierwszy i ostatni raz! a ty do 18 będziesz miała ich jeszcze wielu.. no ale.. hym.. i nie mów to nie te czasy" bo ja taka stara nie jestem :-D mam dla twojej świadomości 20 lat .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Październik 4, 2009 papergirl a moze wezmiesz tabletke 72 po?? bo jak wpadlas, to 14 mama nie brzmi super.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papergirl76 0 Napisano Październik 4, 2009 skapłam się a ja niestety okres mam od 12roku życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach