Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papergirl76

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Hej mam bardzo ważne pytanie w piątek 2 października kochałam sie z chłopakiem i w ten dzień straciłam dziewictwo w połowie sex u pękła gumka ale on sie nie spuścił we mnie tylko na mnie. W ten dzień byłam dwa dni po okresie czy mogłam zajść w ciążę?? Prosze pomozcie a jak bym zaszla to jak ja usunac zeby starzy sie nie dowiedzieli i oprucz aborcji ?? Prosze pomóżcie!!!!!!!!!

Gość siedem zyczeń
dla pewnosci zrob test ciążowy w ddniu spodziewanej miesiaczki, bo tak to mogę Ci fałszywe wyniki wyjsc.

a w poniedzilek zrobila bym test bo po 4 dniach sie robi czy wyjdzie dobrze czy fałszywy wynik, a miesiaczke mam nie regularnie

dziewczyny a mi sie okres spoznia 9-10 dni . robilam wczoraj test ciążowy ale wyszedł negatywny. dlaczego wiec ona nie przychodzi ;( ?

Gość siedem zyczeń
po 4 dniach pozytywny wynik ? to gratulje psss odczekaj miesiac i zrob ! a Ty przestan sie stresowac to przyjdzie.

no nie ukrywam ze caly ten miesiac chodzilam strasznie naladowana. myslalam ze okres przyjdzie ale wczoraj wkoncu zrobilam test - strasznie mnie cieszy jego wynik. chodz boje sie ze cos szwamkuje . postaram sie opanowac od nerwow i nie myslec :)

madziarka no i pozytywnie.. przestań o tym myśleć a okres przyjdzie :) możesz być tego pewna:)

papergirl76 >> no a Ty to chyba troche nie rozważna jestes jak w wieku 14 lat zaczynasz współżycie !!! do książęk powinnaś się dziewczyno wziąć a nie za seks.

dziękuje za dobre słowa :) ja równiez mam taka nadzieje. :) a czy test robiony tyle dni po spodziewanej miesiaczce jest wiarygodny ?

Gość ahaaaa
co się martwisz.. nie chcesz być matką ty... ale jest tyle kobiet które pokochałoby takie bobo

tak:) dlatego bądź spokojna:) nie będziesz jeszcze mamą:) a TY 14-latko zamiast za sex i piwo weź się za książki bo na resztę masz jeszcze czas!

ufff strasznie mi ulzyło :) mam 18 lat ale mama nie chcialabym jeszcze zostac . Zgadzam się na wszystko inne masz czas a nie na to by zachowywać się jak 20 latka a wtedy się martwic. a jak juz tak bardzo chcesz się za to zabierać udaj się po anty.- ja sama na swoim przykladzie we wtorek sie wybieram :)

ja w wieku 14 lat nie chodziłam na piwo bo nie to było mi w głowie! a pierwszy raz współżyłam w wieku 18 lat! 14 to stanowczo na mało! ale skoro taka dorosła już jesteś to powinnaś wiedzieć jak się zabezpieczać przed ciążą?????

jezeli masz miesiaczce nie regularna zrob 2 tygodnie po stosunku powinien byc wiarygodny. a jesli masz tegularna zrob w dzien iedy powinnas ja dostac lub dzien po ;)

papergirl76 ktoś już Ci przecież napisał żebyś zrobiła test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki czy nie? oczywiście jak jej nie dostaniesz..

dokładnie tak chociaż ja chcialam kilka dni poczekac i zrobilam dopiero 8 dni po ale wynik negatywny wiec chybamoge byc spokojna :P

to naprawdę macie się czym chwalić... ledwo co okresu dostaniecie i już... ehh.. ja do dziś jestem z chłopakiem z którym współżyłam pierwszy i ostatni raz! a ty do 18 będziesz miała ich jeszcze wielu.. no ale.. hym.. i nie mów to nie te czasy" bo ja taka stara nie jestem :-D mam dla twojej świadomości 20 lat ..

Gość Page
papergirl a moze wezmiesz tabletke 72 po?? bo jak wpadlas, to 14 mama nie brzmi super..