Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmery

Co się ze mna dzieje???

Polecane posty

Gość mmmery

Niedawno miałam tak silną nerwicę, że ledwo dawałam rade z najprostszymi sprawami. Nie spałam a serce cały czas walilo jak oszalałe, ciąglę się pociłam itp. Teraz nagle zero nerwów jakoś takie ogólne otępienie, zapominanie o waznych sprawach, ci ągły płacz pomieszany z napadami szału... Mąż mnei denerwuje tylko tym że chce mnei dotknąć, przecież w końcu znajdzie sobie kogoś normalnego... Sama ze sobą czuje się żle - objawy chyba depresji: ogromny smutek, otepienie ale i napady szału... CHolera co się dzieje?????????/

Gość mmmery
rozumiem z szalonymi wariatkami nei ma co gadać?

Gość tttttooopppp
Masz silną nerwicę. Ja też przez to przechodziłam, szybkie bicie serca, nerwowosć, zero skupienia na podstwoych rzeczach. Byłam u psychiatry i przepisala mi spamilan, troche pomogl ale z reszta trzeba poradzic sobie samemu. Niestety kochana, zycze zdrowia.

Gość diabel chce cie opetac

Gość a w jakim jesteś wieku

Gość sprawdz hormony tarczycy
bo objawy które opisujesz mogą być także spowodowanene nadczynnością tarczycy zacznij od lekarza ogólnego niech on zdecyduje nie wiem czy rodzinny może zlecić badania czy musi to być endokrynolog

Gość mmmery
Mam 30 lat. Tarczyca przebadana wszerz i wzdłuż -ok. Nerwica - bardzo możliwa. Ale to odrętwienie i brak chęci do życia jakos dziwnie tu nei pasuje???

Gość depresja .....
pisze powaznie bo sama choruje:(

Gość tym razem pomarańcza
typowe objawy zarówno dla nerwicy jak i depresji,sama sie lecze zazywam seroxat a dziś miałam taki dzień jakbym miała zaraz umrzec,słaba,bez jakiejkolwiek chceci do czegoś,z napadem słabosci,masakra jednym słowem

Gość mmmery
Tak sama podejrzewam. Juz kiedys to przechodziałm - 2 razy - choć to chyba zbyt mocna nazwa "depresja" bo jakos sama się z tego wyplatałam. Nie ufam psychiatrom, złe doświadczenia z leczeniem przez nich mojej bezsenności... Ale czy depresja to nei jeste po prostu brak serotoniny w organizmie i nie powinno łatwo się leczyć??? No pewnie jak ktos nei ma innych poważnych zyciowych powikłań :( a ja mam.

Gość mmmery
jak to leczysz się sama?? seroxat nei jest na rece[ptę???

Gość annopol1212
znajdz se faceta i ci przejdzie

Gość mmmery
hahaha jestem od 7 lat mężatką.

Gość może ta deprecha
to wina małżeństwa i obowiązków z nim związanych ?

Gość mmmery
powiedzmy raczej nie do końca udanego wyboru. Ale ja z natury jestem osoba która nie potrafi się cieszyć, byc pozytywna... jestem trudnym człowiekiem od zawsze a porblemy małżęńskie tylko to nasilają.