Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yufgy

co się zed mna stalo, nie wiem czy to dobrze czy zle...

Polecane posty

Gość yufgy

Kiedyś byłam bardzo towarzyska, ok. 2 lat temu to się zmieniło i coraz częściej zaczęłam się wycofywać z życia towarzyskiego, i wolałam posiedzieć w samotności. Teraz im dłużej siedzę przy komputerze, a w szczególności czytając różne fora itd, robię się coraz bardziej aspołeczna. A wszystko dlatego, bo myślę jacy to wszyscy ludzie są chorzy i nie chce mi się z nimi przebywać :O Zostałam zaproszona na urodziny, które są dziś, to będzie straszne. Najchętniej bym nie poszła....

Gość nie idz
albi idz i wez soba laptopa bedzie Ci napewno razniej :)

Gość tez to zauważam u siebie
:((

Gość LadyMorgana33***
Powiem wam szczerze ze tez tak mam.Jestem singlem i sama spędzam wolny czas.Znajomości po prostu sie porozpadywały odkąd moje koleżanki poukładały sobie życie rodzinne... mam takie odczucie ze dzwoniąc,proponująs spotkanie robię to nie w porę/narzucam się-nawet jak ta osoba jest innego zdania to gdzieś tak podswiadomie tkwi...

Gość yufgy
Tu może nie o tyle chodzi o uzależnienie od neta, tylko kiedy np. patrzę na ludzi, to sobie wyobrażam jacy to oni są nienormalni, że np. robią takie rzeczy jak w topicu "do czego byscie sie nigdy nie przyznaly" a do facetów to już w ogóle mam ogromny dystans, bo myślę, że każdy kto tylko zwróci na mnie uwagę, to chodzi mu tylko jedno i tylko knuje :O