Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki888

Kiedy moge zrobic test?

Polecane posty

Gość niki888

miesiaczka skonczyla mi sie 24 09 potem wspolzylismy w dni plodne, nie doczekam do nastepnej spodziewanej miesiaczki wiec pytam kiedy moge zrobic test bo nie wytrzymam... chce dzidziusia :)

Gość niki888
upupu! mamy pomozcie!!!

Najbardziej wiarygodne będzie jeśli zrobisz test po dniu w którym ma przyjść spodziewana miesiączka czyli musi się chociaż 1 dzień spóźniać. Ja robiłam 4 dni po dniu w którym miałam dostać i już mi wykazało ciąże. Teraz mam kochanego 3miesięcznego brzdąca :)

niestety ale chyba musisz poczekac do nastepnego okresu, nawet nie mialas jeszcze owulacji gdyz wystepuja ona 14 dni przed kolejna miesiaczka zazwyczaj wiec jeszcze nawet nie zostalas zaplodniona JAGBY co

Gość niki888
kiedy ja nie wytrzymam! skoro dni plodne mialam miedzy 24-28.09 to kiedy moge zrobic test, po ilu moglo dojsc do zaplodnienia? na testach pisze ze wykrywaja juz 6dnioa ciaze...

chyba ze masz np cykle 25 dniowe wtedy owulacja juz miala miejsce,ja np amm cykle 33 dniowe i zrobilam test 2 dni po tym jak okres nie nadszedl

zle przeczytalam myslalkam ze okres mialas 24 a okres ci sie skonczyl,no to napisz dokladniej kiedy okres sie zaczal jak dlugie ca cykle to jest wazne

Gość niki888
MAM CYKLE 21 DNIOWE!!!

Gość mati2
niki-napisz kiedy mialaś @ i jak długie masz cykle to zaraz Ci wylicze kiedy wypadaja dni płodne, bo to nie jest tak, ze zaraz po okresie masz dni płodne...mniej więcej 2 tyg od pierwszego dnia okresu są dni plodne, moze sie wydłużyc o pare dni w zależności od dł. cyklu)...

Gość niki888
w tym kalendaerzu nie da sie wpisac cykli 21 dniowych tylko od 26 dniowych ja wyliczlam swoje dni plodne na kalkulatorze na forum zdrowia, mialam miesiaczke od20-24 09 cukle mam 21 dniowe miesiaczka trwa 4-5 dni

Gość niki888
a gdybym test zrobila np jutro to tylko go zmarnuje? nie jest on az taki drogi, a zawsze mozna pozniej powtorzyc, tylko z drugiej strony zal sie rozczarowac :(

Gość niki888
i co juz sie nikt nie wypowie?

Gość agnunia 86
ja zrobilam tydzien przyd spodziewana miesiączka i wyszedł negatywny zrobilam gdyz od 6 dni mam bile brzucha i kreci mi sie w glowiedodam ze z mezem staramy sie o dziecko

Gość mati2
Jeżeli ostatni okres mialaś 20-09-2009 i masz 21 cykl to: Twoja owulacja wypada między 25-09-2009 a 29-09-2009. Zajście w ciążę jest więc najbardziej prawdopodobne, jeśli współżyjesz między 23-09-2009 a 30-09-2009. To twoje płodne dni!

Gość mati2
agnunia-ja tez zrobilam test mniej wiecej tydz. przed spodziewaną miesiączką i wyszedł negatywny...zrobiłam, bo staraliśmy sie o dziecko i chciałam sprawdzić wyniki naszych starań, potem te boleści brzucha typowe na okres, tez myślałam, ze nici z tego, ale okres nie przyszedł a ja jestem w 9 tyg. ciąży (2 test zrobiłam 13 dni po dniu spodziewanej mies. ) powodzenia!

Gość dziewczyno Ty w ogóle
potrafisz obliczyć ile trwa Twój cykl? masz pojęcie od kiedy liczy się początek i koniec cyklu, bo nie sądzę:O cykl zawsze zaczyna się w pierszym dniu @ a kończy w ostatnim dniu przed kolejną @ teraz policz ile trwa Twój cykl, bo watpię, że 21 dni, a jeśli 21, to Twoja druga faza cyklu jest niestety za krótka i nie ma szans na to byś przy takich krótkich cyklach zaszła w ciążę