Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Licealista_17

W moim ogólniaku prawie każda ładna dziewczyna jest galerianką albo ma sponsora!

Polecane posty

Gość Licealista_17

Ten świat jest chory!

Gość czyli twoja szkoła to burdel

Gość Licealista_17
Jak mam mieć w przyszłości małżonkę, która jako nastolatka była dziwką, to ja dziękuję. Jak będę dorosły i będę miał pieniądze, to chyba sam będę chodził do galerii na galerianki, bo lepiej płacić dziwkom i ich potem nie oglądać, niż mieć w domu kobietę, która kiedyś dziwką była!

Gość Galerianki trzeba szmacic
Moim zdaniem trzeba je szmacić i poniżać. spuszczac sie im na twarz , w czasie loda lapac za glowe i machac ja i trzasc, a w czasie seksu od tylca dawac klapsy, a potem ostro posuwac w tylek!

Gość no fakt koleś masz problem
dziwne że Ci wszyscy kumple którzy ciupciają co się da nie mają takich dylematów może gdyby wszyscy kolesie trzymali wacki w spodniach to nie było by takich problemów ?

Gość Licealista_17
A czy to moja wina? Dlaczego potem ja mam mieć żonę, które była galerianką? Czym sobie na to zasłużyłem?

Gość pani nauczycielka
ale poza tym to wszytsko ok ?:P licealisto matura sie zbliza, nie masz innych problemow?

Gość Licealista_17
Nie chcę iść na studia, bo to strata czasu i pieniędzy. Wolę pracować po liceum i mieć swoje pieniądze. Humanistyczne studia to zmarnowany czas i pieniądz, a na politechnice trzeba się uczyć zbyt dużo

myślę że umiałbyś odróżnić porządną dziewczynę od byłej galerianki tylko chyba problem w tym że te porządne raczej rzadko są dostrzegane w tłumie.....łatwiej męskim okiem wyłowić w tłumie mini, kozaczki i wielki dekolt

wy faceci wpadacie we własne sidła bo dręczy was odwieczny dylemat czy mieć za żonę cnotkę czy taką którą macie ochotę dymać....

Gość do no fakt koleś masz prob
najlepiej zeby to bylo razem polaczone

Gość popieram bydlaka

Gość to poszukaj sobie brzydkiej zo
bny, przynjamniej bikt nie bedzie jej plail za seks ;P

Gość a po co komu brzydka

Dlatego ja chodzę na dziwki i jest to najbardziej uczciwy układ jaki może być! Licealista_17-doszedłeś do tego samego co ja kiedyś czyli że poco sie hajtać i dawać całą wypłatę dziwce skoro można tylko małą część i mieć za to dużo więcej seksu a uniknąć zrzędzenia,krytykowania no i mieć piękną wolność!!!

Gość do zly i brzydki
popieram cie

Gość pięjna wolność
czyli zapewne mieszkanie z Mamusią która dożywotnio gotuje, pierze, sprząta i gdera.... fakt bardzo imponujące

Gość a po co miec zone ktora
sie puszczala w liceum?

Nie bój się,sam sobie gotuję i robię pranie itp,wiem że jesteś wkurzona bo jestem szczęśliwszy od ciebie ale czy to moja wina ze kobieta nie pasuje do mojego charakteru?No bo co mi kobieta może dać oprócz seksu?

Gość piękna wolność
no tak, jestem bardzo zła, może dflatego że nie puszczałam sie w liceum i dziś bardzo tego żałuję..... przykre że uważasz że kobieta nie ma nic więcej do zaoferowania prócz seksu myślę że problem nie tkwi w ułomności kobiet ale Twoich potrzeb emocjonalnych

Dokładnie,widzisz mam dziwne hobby których kobiety nie rozumieją,nie lubię piepszyć głupot o bezsensownych romantyzmach itp,lubie jeść wtedy kiedy jestem głodny i spać wtedy kiedy jestem śpiący,kobiety tego nie rozumieją,podobnie jak faceci nie rozumieją kobiet,wiec po co związki?

Gość piękna wolność
wychodzi na to że ograniczasz się do potrzeb fizycznych nawet mi Ciebie żal

Gość wiewióra.
a co to znaczy ładna dziewczyna, bo dla każdego łady znaczy co innego, a po drugie śledzisz je wszystkie, że wiesz co robią, co ty ich materac czy jak? bo jak się opierasz na plotkach to ja ci współczuje. A pozatym sam się puszczasz, uprawiaz seks, heh u kogoś widzsz wykałaczkę a u siebie nie widzisz belki. Wiedzę również, że sporo tu panów ma problemy emocjonalne skoro widzą tylko seks...

zły i brzydki, musisz być bardzo smutną osobą, skoro widzisz tylko seks i nic więcej. Nie potrafisz komuś dać uczucia ani stworzyć żadnych relacji, a żeby się bronić przed tym wszystkim obrażasz kobiety, oj przydałabym się jakaś terapia bo to nie jest normalne. A pozatym twój nick też sporo sugeruje...

wiewiórka.-jak bym był dobry to bym nie pisał że jestem zły,super ze na to wpadłaś,jestem w szoku bo jesteś kobietą a mimo tego pomyślałaś,jak byś nie miała seksualności to nie podobał by ci sie żaden facet a mnie żadna kobieta,ale nie chce mi się tego tłumaczyć bo ty i tak swoje,tzw miłość to jest popęd seksualny stworzony przez naturę w celu przedłużenia gatunku,jak by nie było seksualności i przyjemności z nią związaną to nie facetowi nie chciało by się podrywać kobiet,wydawać na nią kasę i prosić o sex,ale oczywiście ty masz na pewno inne zdanie na ten temat! Współczesnym świecie liczy sie po pierwsze uroda a po drugie pieniądz,natura nie uczyniła mnie pięknym a polityka nie zrobiła ze mnie bogacza,a to ze jestem wysoki i dobrze zbudowany to już niestety w współczesnym świecie się nie liczy,wiec u kobiet nie mam szans,oczywiście mogę tak jak wy baby płakać do poduszki tylko że ja jakoś nie mam takiej potrzeby,wole iść na panienki które są ładne i miłe do mnie!oczywiście dla ciebie to dziwne bo powiniem podrywać takie kobiety jak ty a ty byś chciała żeby wszyscy faceci klękali przed tobą a ty byś sie nimi bawiła,sorry ale to nie te czasy,dzisiaj faceci są mądrzejsi niż kiedyś!!

Gość Licealista_17
Na dodatek reszta nie potępia galerianek, bycie galerianką jest wręcz w modzie

Gość galerianki są ok